evet aldık host gayet hizli dedikleri gibi herseyi sınırsız 12 ti sitemi tasıttırdım. fakat sınırsız dedikleri sınırsız degilmis. 8 gb alan doldu. site daha fazla dosya almıyor dediler limıtleri yukseltmemız lazım diyorlar nerde kaldı bunun sınırsızı sonra yukselttirdim bana yıllık 70 tl fatura cıkardılar hersene 150+70 birde site tasıma ucreti +12 hosgeldin. hostlab sirketine.
Merhaba,
Aldığınız üründe her yerde belirtildiği gibi herhangi bir disk ve trafik limit yok. Hangi firmadan almış olursanız olun alacağınız tüm paylaşımlı hizmetlerde olan inode (toplam dosya barındırma sayısı) limiti bulunuyor. Bu da yine çoğu firmanın aksine her site için 200.000 ile şirketimizde oldukça yüksek bir değer olarak sunuluyor. Ancak siz toplamda 378.000 inode ile bu değeri aşıyorsunuz. Bu gibi bir durum için hiçbir paylaşımlı hosting veya reseller hizmeti yeterli değildir ve en düşük sanal sunucu veya fiziksel sunucu hizmeti alınması gerekir. Ancak yinede Reseller hizmeti kullanmak istediğiniz için ek inode faturası oluşturmamız gerektiğini belirtmişiz doğal olarak.
Bundan sonraki süreçte faturayı ödemek istemediğinizi belirtmişsiniz ve bizde size ürünlere ödemiş olduğunuz tüm tutarı eksiksiz olarak geri iade etmişiz.
Şirketimiz kaynaklı yaşadığınız herhangi bir problem bulunmuyor.