Papara Sanal Kart Oluşturma
Türkiye çok fazla kullanıcıya sahip olan Papara, geçtiğimiz sürelerde çok istenen sanal kart oluşturma özelliğini sistemlerine eklediler. Bu güncelleme ile sizler sistem tarafından belirlenen limit doğrultusunda sanal kart oluşturabilir ve oluşturduğunuz kartı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Papara Sanal Kart Var mı?
Evet papara’nın sanal kartı var.

Papara Sanal Kart Nasıl Oluşturulur?
Papara üzerinden sanal kart oluşturmak için yapmanız gerekenlerden ilki telefonunuzdaki Papara uygulamasının güncel bir sürüme sahip olmasıdır.

Telefonunuz için en güncel uygulamayı indirdikten sonra hesabınıza giriş yapın. Daha sonra aşağıdaki talimatları takip ederek yeni bir sanal kart oluşturabilirsiniz.

Papara Card (Alt menü) >>> Yeni Kart Ekle >>> Sanal Kart Oluştur

Yukarıda bulunan talimatları yerine getirdikten sonra oluşturduğunuz sanal kartı kullanabilirsiniz. Bu kartı internet alışverişlerinizde ana kart bilgilerinizi vermemek için kullandığınızda güvenliğinizi de arttırmış olursunuz. Sanal kart oluşturma sınırı ise aylık 1 adet Papara sanal kart kullanabilir ve hakkınız bir sonraki ay sıfırlanır. Kısaca her ay içerisinde sadece 1 adet papara sanal kart oluşturmanız mümkündür.Üstelik Papara sanal kartınızı oluşturmak için herhangi bir süre zarfında beklemenize de gerek yok.

Kaynak: https://www.mavipenguen.com/2020/03/27/papara-sanal-kart-olusturma/