-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
200tl logo mu uygun hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üsteki arkadaş galiba 10-20tl 'ye yapılan berbat ve hazır logo yapan freelance çalışan arkadaşlara laf çarpıtmaya yönelik yazmıştır bu cevabı diye umuyorum. Zira 200tl fiyatı görünce baya şaşırdı.
Ne olacaktı? 20tl'ye logo mu yapılacaktı? Mesleği bu kadar ayaklar altına aldığınız için severek yaptığım işimden soğudum. Adam afedersiniz 20tl ye logo yaparım sınırsızda revizyon sunarım diyor. Bu nedir ya? 20tl olması batmadı da 200tl olması mı battı soruyorum size?
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
üstteki arkadaşa ithafen yazıyorum, doların 6 olduğu zamanlarda insanlardan bir logoya 200tl vermesini bekleyemezsiniz. bende grafik tasarım işiyle uğraşıyorum, emeğin karşılığını almak tabiki de çok önemli ancak ülkenin hali ortada. Ayrıca profesyonel bir logoyu 80tlye bulabiliyorsunuz, bu konuda 200tl bir logo için fazla eğer kurumsal bir logo olmayacaksa. logo fiyatlarını çeşitlendirseniz daha iyi olur, profesyoneller böyle yapar. ayrıca bu kadar profesyonelsiniz hani Demolar nerde referanslar nerde? gelip biz profesyoneliz diyince maalesef profesyonel olmuyorsunuz. yurtdışında profesyonel logo satışlarında 150dolara bile satabilirsiniz, bu mümkün ancak bu ülkede mümkün değil. gelip burda 3 5 kükreyince insanların kafasını değiştiremiyorsun kusura bakma. Ülkenin şartları ortadayken hala böyle kuyruğu dik tutan arkadaşlara gülüyorum. Madem emeğinin karşılığını almak istiyorsun yurtdışına hizmet verebilirsin, profesyonelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ölücüler çıkabilir mi? Yukarıda bir paragraf var özeti bir cümle.