Bumerang Sistemi Nedir ?



Bumerang sistemi , Bugün ki yazımızda Hürriyet Bumerang sistemini inceleyeceğiz. Bumerang Hurriyet’in Web sitesi ve Blog sahiplerine yönelik bir hizmetidir. Bumerang ‘a üye oluyorsunuz. Bumerang şablonlarını sitenize yerleştiriyorsunuz. Eğer bumerang şablonlarınıza rağbet çok olup Hürriyet’ e ziyaretçi gönderiyorsa üyelik seviyeniz artıyor. Üyelik seviyesi artınca ne oluyor diye sorarsanız onu birazdan anlatacağız. Bumerang şablonları bir örnek verelim .


Bumerang Genel Haber Şablonu



İşte bu şablonlardan Hürriyet’e ziyaretçi gönderiyorsun , hitleri yüksek sitelerde bu ziyaretçi gönderimi fazla olduğu için hitleri yüksek siteler Bumerang sisteminden daha iyi yararlanabiliyor. Bumerangın üyelerine sunduğu hizmetler sadece bu da değil, Ücretsiz Tanıtım , Yazarkafe , Hürlist.com , Şablonlar gibi hizmetler sunuyor. Bunları tek tek tanıtalım.

Hizmetler



Bumads Teklifleri: Bumads Teklifleri sayesinde Bumerang üyeleri sponsor markalar ile buluşuyor. Bumerang üyesi yayıncılar sponsorlara ait duyuru, tanıtım, haber tarzındaki içerikleri yayınlamaları karşılığında para kazanma şansı elde ediyor.


Ücretsiz Tanıtım: Hürriyet.com.tr de site tanıtımlarının yayınlanması.


Yazarkafe: Günlük 20 bini aşkın hiti olan yazarkafe ye içerik göndererek sitenize yeni ziyaretçiler çekme fırsatı.


Hürlist.com: Sitenizi Hurriyet.com.tr’nin dizin hizmeti Hurlist.com’da yayınlama ve arama motorlarında daha önde çıkma fırsatı. Ayrıca Google backlink te sağlıyor.


Şablonlar: Bumerang şablonlarını web sitenize ekleyerek güncel haberler, vizyondaki filmler vb. gibi farklı kategorilerdeki taze içerikleri ziyaretçilerinize sunma fırsatı.

Şimdi üyelik tiplerine geçelim.Platin, altın ve bronz olmak üzere 3 farklı üyelik tipi bulunmaktadır. Bumerang editörleri, başvuran siteleri amaçları, içerikleri ve tasarımları yönünden değerlendirerek üyelik tiplerini belirler. Bunu yaparken aşağıdaki prensipleri göz önünde bulundururlar ve objektif bir karar vermek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Bumerang tamamen ücretsiz ve katılım isteğe bağlı bir servis olduğundan istisnai durumlar olabilir ve bir sitenin üyelik tipi farklı bir şekilde belirlenebilir.

Üyelik Tipleri:



Bronz Üye: Kısacası yeni üye olan kişilerin sahip olduğu üyelik tipidir. Bronz üyeler ücretsiz reklam gösterimlerinden yararlanamamaktadır.

Altın Üye: Orta seviyeli bir üyeliktir. Ücretsiz reklam gösterimlerinden yararlanabilirler. rneğin bir Platin siteden daha az miktarda içerik derinliği ve çeşitliliği olan sitelere verilir. Ayrıca, forum siteleri genelde Altın üye olarak kabul edilirler.

Platin Üye: En yüksek seviye üyeliktir. Ücretsiz reklam gösterimlerinden , Yazarkafe’ye içerik ekleyebilme özelliklerine sahiptir. Platin üyelerin siteleri genellikle bol miktarda faydalı, ilgi çekici ve özgün içerik barındıran, tasarımı düzgün, hurriyet.com.tr ve sitelerine link paylaşımı ve şablonlarla yüksek miktarda trafik sağlayarak performansıyla öne çıkan sitelerdir.

Bu üyelik tiplerine göre Bumerang size tekliflerde bulunur. Genellikle ücretli makale yayınlama olarak tekliflerde bulunan Bumerang ilk başlarda 1 TL lik tekliflerde bulunur. Eğer sizde bu anlattığımız önerileri yerine getirirseniz 1 TL lik teklifler yavaş yavaş 5-10 TL daha da ilerisi 32 TL ye kadar çıkabilmektedir. Esenlikle kalın…

Kaynak: http://www.webanahtar.com/bumerang-sistemi-nedir-nasil-kullanilir/

Bu makalede yer yer Bumerang S.S.S ' dan yararlanılmıştır.