Oyun geliştiricisiyim ama app satmıyorum sadece ek durumlarda hizmet veriyorum. Konuyu baltalama olarak düşünmeyin lütfen. Son zamanlarda çok farklı platformlarda farklı farklı insanlar tarafından aynı oyun satılıyor. Hatta satın alanlardan bazı arkadaşlar bir takım işler için bana ulaştılar.(4 farklı kişi)
Benim en çok merak ettiğim konu şu, bu oyun aslında kime ait asıl kim satıyor?
Benim en çok merak ettiğim konu şu, bu oyun aslında kime ait asıl kim satıyor?
Ben de bu durumdan şikayetçiyim. Normal ederi 5-10 bin olacak projeleri buralarda onlarca kişiye 500e satıyorlar ve sektörü baltalıyorlar. Emeğimiz çöpe gidiyor.
Bu projeyi başka bir yerde göremezsin çünkü ben geçen sene satın aldığım bilgi yarışması alt yapısı üzerine geliştirdim ve neredeyse 2 katına çıkardım oyunu. Web paneli hazır tema sadece onu da oturup kimse sıfırdan yazmıyor zaten. Bu projeyi henüz kimseye satmadım yani bu oyun için sana kimse gelmemiştir. Bana da bir proje için 5 kişi geliyor bazen hatta buradaki araba oyunu satan bir arkadaşın oyunu için. ve o oyunda da 1 sene önce yine ben çalıştım :)
Amacım seri satış yapmak değil şu günlerde maddi olarak biraz daha gelir sağlamak. yorumun için teşekkür ederim