-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni web sitesi sahiplerinin yaptığı en büyük hatalardan birini yapıyorsunuz, acele etmek. Zamana bırakın, her şey yerindeyse ve doğruysa Google zaten yapacağını yapıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birsevda Öncelikle merhaba , dün geceden beri bana yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Şimdi daha önceki site yedeklerini kullanmak istemiyorsunuz demişsiniz. Yanlız şöyle bir durum var. ''www.cankoyuncu.com.tr'' adlı domainim daha önce başka bir blogger üzerine kayıtlıydı. Bunu zaten daha öncede belirtmiştim. O diger blogger üzerine kayıtlı oldugu sürede paylaşım gerçekleştirmişim ve o paylaşımların indexleri google'de gözükmekte. Yeni blogger baglantısını gerçekleştirip yazı paylaşmaya başladıgımdan beri herhangi bir index alınmamış. Şimdi benim anlayamadım nokta şu. Benim sıfırdan kurup yazıları paylaştıgım bloggerın ne zaman indexlenecegi. Eğerki yazdıklarım karışık geldiyse kusuruma bakmayın , olayı tam anlayamadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CanKoyuncu | Deneyimlediğimiz Herşey !
www.cankoyuncu.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Durotan Aslında haklısınız. Fakat benim ögrenmek istedigim aslında herhangi bir yanlış yapıp yapmadıgım. Yaptıysamda en kısa sürede düzelterek index alınmasını saglamak.
www.cankoyuncu.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birsevda Öncelikle anlamadığımdan dolayı bıkmadan anlattıgınız ve yardımınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ''site:cankoyuncu.com.tr'' olarak google'de arattıgımda anasayfa'mın indexlendigini görüyorum. Fakat hala site analiz bölümünde 'Google İndex' bölümü 0 olmaktadır. Sanırsamda bunun nedeni 'https' analiz etmek yerine 'http' olarak analiz etmesi diye düşünüyorum. Tarif ettiginiz gibi 'google bot gibi getir' yaparak deneyecegim. 1 hafta sonra ise umarım kendi kendine index almaya başlar. Teşekkür ederim.
www.cankoyuncu.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis Elemanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc Öncelikle yorum için teşekkürler. Şimdi şöyle bir durum var. 'cankoyuncu.com.tr' adlı domainim daha önce başka bir blogspot'a baglı oldugu için oranın indexleri 'cankoyuncu.com.tr' adı altında gözükmektedir. Şuanda domaini sıfırdan açmış oldugum blogspota bagladım. Fakat eski indexlerde önceden oraya yönlendirmiş oldugum için 'cankoyuncu.com.tr ' altında gözükmektedir. Wordpress kullanmama sebebim hem blogger'ın kolayıma gelmesi hemde wordpress'i bilmeyişimden kaynaklı.
www.cankoyuncu.com.tr