-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagramda ticari bir hesap açmayı düşünüyorum.Kişisel çevremiz var ama aktif değildik uzun zamandır.
Sizce organik bir şekildemi takipçi kasıp tanıtım yapmalıyım ?
5-10k arası takipçi hilesi basıp geriye kalanını organikmi devam etmeliyim ?
Ayrıca 10k türk düşmeyen takipçi fiyat nedir ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ben müşterilerime eğer e-ticaret yapacaklarsa başlangıçta belli oranda (en azından 10-20k) bot basmalarını öneriyorum. Hatta bütçeleri uygunsa hazır sayfa alın diyorum. Çünkü ister bot olsun ister türk, panelden atılan takipçinin hiçbir faydası olmayacak, sadece görüntü olacak, rakam olacak. Bu yüzden yarın öbürgün organik reklam vermeye başladığınızda sayfanıza gelen insanlar 20-30bin takipçili ve bol paylaşımlı bir hesap görürlerse daha güvenilir bir izleniminiz oluyor. Hatta 100bin üzeri bir rakamsa herkes rahatlıkla alışveriş yapıyor.
Zaten takipçi satın almak isteyen bireysel müşterilerime de bunu söylüyorum. Satın alınan takipçi sadece kurumsal insanların güvenli durmalarını sağlıyor. Bireysel olarak hava atmaktan başka bir işinize yaramaz bu takipçiler diye.
Son olarak da düşmeyen takipçi diye bir şey yoktur. Botlar başta düşmez ama bir anda silinir, normal panel takipçileri de atıldığı andan itibaren belli bir dengede toplam %30-50 civarı düşüş gösterir.