-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Özgür Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turkcell her ne olursa olsun o alan adını sizin rızanız olmadan alamaz. Biraz bekleyin. 5G' duyurulmasına yakın, direkt size para teklif edecekler. 2 Milyon Türk Lirası'ı ve üzeri teklif edeceğini düşünüyorum. Turkcell'in size yazmış olduğu iddialar asılsızdır. Alan adını iyiye kullanmamak, kötüye kullanmak değildir. Olurda mahkemeye kadar varır ve Turkcell sizi korkutmak isterse "Bu alan adını hiç bir şekilde Turkcell A.Ş.'ne zarar getirecek şekilde kasti olarak kullanmadım. İlgili sayfaya markaya alakalı her hangi bir içerik girmedim. Bu durumda söz konusu davacı şirket bana ait olan alan adını, alan adını kötüye kullanma ve Turkcell A.Ş.'ne zarar verme gibi asılsız ve her hangi bir gerçeklikle yakından ilgisi olmayan asılsız iddialar ile elimden almaya çalışmaktadır..." şeklinde veya buna benzer kendinizi savunursanız alan adını elinizden alamazlar diye düşünüyorum. Ortada bir kötüye kullanım yok. İyi kullanmıyor olabilirsiniz ancak kötüye de kullanmıyorsunuz. Kötüye kullanımın belgelendirilmesi ve kanıt kabul edilecek hâlde mahkemeye sunulması gerekir. Bu noktada Turkcell A.Ş. 'de bir halt edemez.