Bu aralar Twitter'de tüm hesaplar 2-3 günde bir askı yiyor, yani benim değil herkesin hesabı aynı. Aslında askı değil onlar gecici captcha dogrulama istiyor, siz söyleyince hemen açtım hepsini, askıda değiller kısıtlama onlar sizde biliyorsunuz. Dediğiniz gibi twitlerim güncel degil, hatta hesaplara girmiyorum paylaşım bile yapmıyorum ki. Alacak kişi paylaşım yapıp takipçi kasıp 100binlere milyonlaradaçıkabilir. Ben Twitter'i sadece sitelerim için tutuyorum hedeflediğim bir sosyal medya değil. Öneriniz icin tesekkürler. Ama her sey piyasaya göre olmuyor ki, ben serbest piyasa hükümleri uyguluyorum :) benim fiyatlarım bunlar ve gayet ciddiyim. Pazarlıkta yapmıyorum. Hani tok satıcı derler ya o misal. Ama üşenmeyip resimler çekip neden konuma itiraz ettiniz onu anlamadım ;) yine de sağolun emek verip yazmışsınız. Diyecegim son şey şudur. O hesaplar % bir milyon organik, mesela softmasaj olan zamanında Türkiye TT ikincisi hesaptır. Kıyamam hesaplarıma dursun kenarda, zaten eninde sonunda twitter kalıcı askıya alır diye düşünüyorum. Çünkü kullanmıyorum. Herkese iyi forumlar.