Hocam kazançlar bölümü hayla açılmadı yani blogunuz adsense için uygun değil yazıyo
Kardeşim öncelikle yolun açık olsun. İçerik oluşturmanda herhangi bir sorun görmedim. Gayet arama motorlarında aranan trend olan konularda yayınların var. Tebrik ederim bu kouda. Bir tebrik de temana gelsin. Temanı çok beğendim. Paylaşabilirsen ben dahil bir çok arkadaş arşivleyebilir hatta kullanabilir de.
Lakin içeriklerim özgün demişsin biraz incelemek istedim son attığın netflix ile ilgili makaleni inceledim mesela sonuç aşağıdaki gibi.
Bana sorarsan makaleni yazdıktan sonra boyle bir araçla yada araçlarla denetle incele ve değiştir. %85-90 üzerinde olduktan sonra yayınla. az olsun öz olsun. 3 yayın atacağına 1 yayın at ama %90 oranda bir özgünlük içeren yayın at fark edilirsin. Sakin kötü yorum olarak algılama. Kendını blogger ile geliştirip ardından wp geçebilir, oradan yoluna devam edebilirsin.
Son olarak sana tavsiyem yorumları olan yayınlarına baktım kısa ve net olsun daima. buna dikkat et. yorumlarda '' dimi :) '' vs yazmak yerine gül geç veya teşekkür et geç. Spama düşme. Unutma ki google her şeyin en iyisini bilir ve uygular. Bir konuda aksiyon alınmıyorsa vardır bir bildiği