UnalKorkmaz Hayırdır rahatsız mı oldunuz hocam:)
Burada yeni projem ve günlük ilerleyişim hakkında görüntü, birkaç bilgi paylaşacağım ve isteyen arkadaşlara az da olsa yardımcı olabilmek için:)
Bilmediğiniz konularda gelipte iftira atma gibi bir hakkınızı da size kim veriyor onu da anlamış değilim:)
Kimseyi zorla konuyu okutturma gibi bir yetkim yok, rahatsız olduysanız bir daha açtığım konu'ya girmezsiniz olur biter:)
Burada yeni projem ve günlük ilerleyişim hakkında görüntü, birkaç bilgi paylaşacağım ve isteyen arkadaşlara az da olsa yardımcı olabilmek için:)
Bilmediğiniz konularda gelipte iftira atma gibi bir hakkınızı da size kim veriyor onu da anlamış değilim:)
Kimseyi zorla konuyu okutturma gibi bir yetkim yok, rahatsız olduysanız bir daha açtığım konu'ya girmezsiniz olur biter:)
Evet rahatsız oldum. Sizin gibileri son zamanlarda çok görüyorum. Kazancını paylaşıpta, insanlara yardımcı olmak için konu açtım diyen tipleri yani. İnsanlar sizden site adresinizi istiyor, vermiyorsunuz. Sektör önerisi istiyor, söylemiyorsunuz. Bilgi istiyor, yanaşmıyorsunuz. Ondan sonra insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu. AYNEN AYNEN :laugh: