[img]https://i.hizliresim.com/j9twWo.png" />
[/IMG][COLOR="RoyalBlue"]HIZLI MESAJ
YOLLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ[/COLOR].
sponsorlu reklam için banner ve markamız için logo yaptırılmıştır, son derece ilgili ve tarif ettiğim betimleme tam olarak içime sinene kadar son derece ilgili ve uğraş gösterilmiştir. Tekrar çalışmayı düşünüyorum.
arkadaşa logo yaptırıldı işinde iyi ilgili bi kullanıcı :)
Kendisine logo yaptirildi cok memnun kaldim , bir sitemin tum arayuz ve altsayfa grafik isi verildi , hizli. Anlayisli bir arkadas.
1 adet tasarım yaptırdım
Çok güzel bir iş çıkardı kesinlikle tafsiye ederim
Çok güzel bir iş çıkardı kesinlikle tafsiye ederim
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak tüm düzenlemeleri yapmıştır. İstekleri çok iyi anlıyor. Sabırlı düzgün ve titiz çalışıyor. Aklınızda soru işareti kalmayacak şekilde düzenlemenizi yapıyor. Tavsiye ederim
Logo yaptırılmıştır. Gayet güzel, titiz, düzenli ve sabırlı çalışan biridir kendisi. Tavsiye ediyorum.
1 Adet logo ve banner yaptırılmıştır. Arkadas işinde başarılı ve bu işte olması gereği sabirlidir. İstediğim düzenlemeleri ikiletmeden düzeltti. Tesekkurler.
İşinde süper, çok hızlı bir şekilde logomuzu yapıp içimize sinecek şekilde teslim etti, teşekkür ediyorum.
Enes hocamla logo ve instagram psd üzerine çalıştık. Çok başarılı olduk, teşekkür ederim.
Enesi uzun zamandır tanıyorum, güvenle işlerinizi teslim edebilirsiniz. Hayırlı işler :)
arkadaşla çok uygun fiyata anlaştık işini düzgün bir şekilde zamanında teslim etti teşekkürler
daha önce *** dışında bir logo yaptırıldı. Gayet başarılı ve elinden geleni yapan bir kardeşimiz.
Enes yaptığı işlere müthiş değer veren ve çok başarılı bir kardeşimiz. Bütün grafik işlerimizi ona yaptırırız.
Enes kardeşimle kurumsal olarak logo ve site görsellerimiz üstüne devamlı çalışıyoruz.Anında gayet güzel işler çıkarabilen beğenene kadar sıkılmadan baştan yapan bir arkadaş.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Tüm kurumsal kimlik dosyamı teslim aldım. Arkadaş sıkılmadan usanmadan beraber haberleşme ile işi başarılı bir şekilde zamanında teslim etti.
Enes hocamla kurumsal logo çalışması yaptık,bir kaç revizeden sonra orta yolu bulduk.Hayırlı işlr,bol güneşler hocam.
[/CENTER]