Arkadaşlar uzun bir süredir takip ediyorum ve herkes bir domain alıp ya bir forum yap bir blog kurup ilerlemeye çalışıyor kimisi daha dün kurduğu blogu/forumu 5 senelik gibi gösterip footer kısmına 2015-2020 yazıyor kimisi uğraşıp uzun uzun içerikler yazıyor. Sonra buraya gelip fikirlerinizi ve projelerinizi açıklayıp hit ve kullanıcı çekmeye çalışıyorsunuz kimse konunuzu bakmıyor okuyan da kapatıyor çünkü sizin yaptığınızı herkes yapıyor günde bir sürü forum/blog açılıyor ve tek başına olduğu, dayanışma olmadığı için çok değil 30 gün içinde bir bakıyorum forum/blog kapanmış domain boşa düşmüş bu sefer prphe domaini satılık domainler konusuna düşmüş.

Bu şekilde olmaz arkadaşlar tek başınıza ne kadar forumlarda birkaç taktik alarak gidip warez temalar, scriptler ile seo ayarı yapıp bir site kurup forumlarda reklam peşinde koşsanız da boş çünkü trafiği siz değil sitede ki içerikler getirmeli ve bu uzun süreli olduğu için uzun bir süre karşılık almadan yaptığınız işi devam ettirmeniz gerekiyor fakat gereken iş gücü sağlandığı takdirde zaman kısaltılabilir ve hedefe daha kısa zamanda ulaşabilirsiniz.

Kurduğunuz siteleri desteklemeniz gerekiyor sadece birkaç kurmak için gereken bilgi yetmez yönetmek için uzun süreli bir tecrübe ve bilgi lazım.

Lafım şudur ki buraya kadar okudun ve içinde bir kıvılcım oluştu. Ben uzun süredir bu işlerdeyim ve gereken bilgiye de sahibim kurmuş olduğum 3 tane site var ve içerikler üreterek birkaç aya kalmaz siteleri bir numara yapacağım. Şimdi bu yazıyı okuyan kardeşlerim bir forum/blog açma fikriniz varsa yada elinizde yeni kurmuş olduğunuz bir site varsa kardeşinize güvenin ve bırakın çünkü süreç dediğim gibi gidecek emeklerinizin karşılığını alamamak bir gün sizi bıktıracak orada hep sıfır görmek sizi yoracak aldığınız o domain ve hosting paraları boşa gidecek ve kapatacaksınız bunun yerine gelin yanıma bir WhatsApp grubum var katılın ve bildiklerinizi iletin bana buradan pm ile öyle kurmak fln gerekli değil bir şeyler yapabiliyorsanız bile yeterli gelin ve grupta birlik içinde siteleri yönetelim, 3 tane site var ve hepsi kendine özgü ayrıca bu siteler de paylaşım yaparken öğreneceğiniz çok şey olacak ve size çok şey katacak gelin istediğiniz site veya sitelerde yöneticilik yapmaya başlayın ve emekleriniz boşa gitmesin. Sitelerin 1 tanesi adsense onaylı diğer iki site şuan onay sürecinde onlarda onay alacaktır emin olabilirsiniz ve pin onaylı bir adsense hesabım bir hesabım var içinde 170 küsür para var sitelerden gelen para hangi sitede kim içerik uretiyorsa onlar arasında eşit bir şekilde pay edilecek reklam alımlarından gelen kazançlarda yani merak etmeyin gelen her kuruşta aramızda pay edilecek ve ileride gururla ovuneceginiz bir siteniz veya siteleriniz olacak bu site benim diyebileceksiniz eşinize dostunuza ben bu sitenin sahibiyim ve para kazanıyorum burada diyebilirsiniz asla bizde benim diye bir şey yoktur. Bu kadar okudunuz hepinize teşekkür ederim azıcık bana karşı içinizde güven oluştu ise ve dediklerime inanıyorsaniz mesaj atın görüşelim.