Pasa vallaha gözüm yollarda kaldı desem yalan olmaz. Daha 2 gün önce arkadaşla konuşurken ağzımdan şu cümle çıkmıştı :) "Yav bu WM Aracı tasarım değiştirmiyor muydu yeni yılda ne oldu haberin var mı?" bunun üzerine 2 gün sonra bu haber :) Kalbim temizmiş demek ki :D

Ek olarak yorumu güncellemek istiyorum belki gören olur dikkate alınır basit bir çalışma değil herkes yapamaz ama WM Aracı bunu yapabilecek kapasitede diye düşünüyorum. Diğer başlıca Webmaster Forumlarından her bakımdan öne geçmenizi sağlayacak bir fikir atayım ortaya henüz ülkemizde yapanı görmedim varsa da Türk kullanıcıları düşünerek yapmamış ki hiç önüme gelmedi henüz. Anahtar kelime araçları. Keywordtool muş ahrefs miş oymuş buymuş hepsi aylık 80-90 dolar ödeme istiyor bunu Türkiye'de verebilecek ya da verecek adam sayısı sınırlıdır. Bunlara alternatif 80 TL mesela daha uygun ufak çaplı kişiler için 30-40 TL olan aylık paketlerle bir hizmet geliştirirseniz ki niye olmasın WMAracı'nın geçmişine de yakışan bir çalışma olur işte o zaman buralar nasıl panayır alanına dönüyor bize sadece oturup izlemesi kalır :)