siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sayın usluere katılıyorum. Derslerine bak.Sağlam bir altyapın olması gerekiyor,sağlam bütçe gerekiyor ofis işleri için. Sen işini sağlama al.Bu arada dershaneye gitmeni öneririm.Geleceğini sağlama al.Ek iş olarak ofis durumlarına bakarsın.Devlete girersen hafta sonları ofise geçer çalışırsın...
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Sen okuluna bak en iyisi sonra pişman olursun son pişmalık fayda etmez.Bri abin olarak sana tavsiyede bulunuyorum.Ofis işleri sandığın kadar kolay değil.
ayqo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
1. seçenek diğerlerini hobi olarak yaparsınzaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yorum yapan herkese teşekkür ederim, lütfen herkes görüşünü belirtirse sevinirim , çok önemli benim için
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer ileri de mutlu olmak istiyorsan mecbur olduğun işi yapmak yerine severek ve keyifle yapacağın bir meslek edinmeslisin kendine. Ancak mutlaka bir üniversite okumalısın. Derslerin iyiyse ve bu konuda kendine güveniyorsan sınava hazırlanıp, kazanıp alanınla ilgili bir bölüm okumalısın. Önlisans veya lisans olması farketmez sevdiğin istediğin bir bölüm olsun yeter ki. Üniversite sadece sana eğitim vermek yerine gelecek için daha doğru adım atman için yarar sağlayacaktır. Eğer direk iş hayatına atılmak istiyorsan bu konuda çok fazla tecrüben ve çok fazla alanda bilgi sahibi olman gerekir. Yani öyle hemen ofis açıp iş kurmakla olmuyor bu işler. Artık herkes webmasterlıktan anlıyorum diyor. Ama bu iş sadece webmasterlık anlamakla bu bilgiyle ofis açıp iş kurmakla olmuyor bunun yanında girişim, işletme, planlama, strateji vs konularda da tecrübe ve bilgi sahibi olmalısın. Webmaster bilginle ofis açsan bile uzun ömürlü olmaz. Biz yeni nesil gençler nedense emir altında çalışmayı pek istemiyoruz, hep kendi işimizi kurup kendi işimizin patronu olmak istiyoruz. Aslında bu doğru bir yaklaşım değil. Önce emir altında çalışıp iş zorluğunu ve iş tecrübesi kazanmak gerekiyor. Öyleki zaten şuan kendi işinin patronu olan işadamları da hep bu yollardan geçmiştir. Eğer sağlam ve garanti bir gelecek kurmak istiyorsan eğitim, yok eğer keyifle severek bir iş yapmak istiyorsan bilgi ve iş tecrübesi kazanmalısın. Her ikisinde de bir üniversite eğitimi almanda fayda var. Kısacası her ikisinin de başı okumak ve çalışmaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim futbolcu olmak kolay değil 6. yaşından beri alt yapıda oynuyorum lise2 ye geçtim anca seneye A takıma çıkıp prof olucam. Oda kolay değil yani :D (3.Lig Takımı) O da sakatlanmassak.
Ben senin yerinde olsam Adam gibi derslere çalışıp okumaya devam ederdim.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Serhan adlı üyeden alıntı
1. Şık,
Bilgisayar Mühendisliği oku mezun olunca açarsın yine ofisini. Basketbol ve futbolu hobi olarak devam ettir.
En mantıklısı.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co