Elindeki çöpten bir domaini beğenmedim diye alakasız konularda bana dil uzatmaya çalışan ama aynı konularda benden çok hatalı olan bir zavallı ile daha fazla muhattap olmak istemiyorum ama biraz boş vaktim var.

Öncelikle "ingilizce" değil "İngilizce", "hoşuma" kelimesi cümle içerisinde bir anlam taşımamış, "IQ'de" değil "IQ'da", "ve" değil "Ve" olacak, "Elinizde" değil "elinizde" ve son olarak da cümle nokta ile bitmeli.

İkinci olarak da "Elinizde IQ testiniz yoksa benimle böyle konuşmamanızı öneririm size" demişsiniz. Bir şeyi değerlendirmek için o şeyden daha üstün olmak mı gerekiyor? Gerçi zaten öyleyim ama sizin söylediklerinize göre hareket etmeye devam edelim: Bu mantığınıza göre hükümetin yetkileri, konumu vs. sizden yüksek olduğuna göre siz de hükümeti eleştiremezsiniz. Buna bir çok örnek verilebilir ama anladığınızı düşünüyorum. Sizin burada yapmaya çalıştığınız şey tamamen bana ezik bir şekilde karşılık vermeye çalışmak.

Daha fazla konuşmayın bence zirâ konuştukça batıyorsunuz. İstediğiniz kadar da hatamı bulup bana alakasız yerlerden amaçsızca saldırmaya devam edebilirsiniz. Daha fazla cevap yazmamak için yazacaklarına peşinen cevabımı vereyim: Tamam, sen haklısın.

Benim kadar mükemmel günler dilerim.