-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Otomobil devi VW ile kendi kıytırık domaininizin akılda kalıcılığını kıyaslamanız dâhice gerçekten. O zaman "vwvwvwvvwvwvvvwvwvwvvvvw" ezberleyin bakalım, madem "v" ve "w" harfleri ile aranız iyi.
Ayrıca yazınızda vurgu ve tonlama vardı ama ben göremedim sanırım. Aklınızda olsun, yazı yazarken karşınızdaki kişi sizin sesinizi duymadığından ironi yaptığınızı bilemeyebiliyor. En fazla emojiler ile aktarabilirsiniz duygularınızı. Buna rağmen hakkımda yaptığınız yorum harika. Zaten öyle bir yorumu sizin gibi bir 55-69'dan beklerdim.
Benim kadar mükemmel günler dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce yazmıyorsunuz hocam virgülden sonra imla kullanılmaz ve ayrıca bu kadar çok dikkatliyseniz kelime kullanımlarına bakmanızı öneririm; TDK
ve ayrıca 55-69 olarak belirtmeniz hoşuma eğer benimle aynı IQ'de olduğunuzu düşünseydiniz üzülürdüm.
ve Elinizde IQ testiniz yoksa benimle böyle konuşmamanızı öneririm size
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Elindeki çöpten bir domaini beğenmedim diye alakasız konularda bana dil uzatmaya çalışan ama aynı konularda benden çok hatalı olan bir zavallı ile daha fazla muhattap olmak istemiyorum ama biraz boş vaktim var.
Öncelikle "ingilizce" değil "İngilizce", "hoşuma" kelimesi cümle içerisinde bir anlam taşımamış, "IQ'de" değil "IQ'da", "ve" değil "Ve" olacak, "Elinizde" değil "elinizde" ve son olarak da cümle nokta ile bitmeli.
İkinci olarak da "Elinizde IQ testiniz yoksa benimle böyle konuşmamanızı öneririm size" demişsiniz. Bir şeyi değerlendirmek için o şeyden daha üstün olmak mı gerekiyor? Gerçi zaten öyleyim ama sizin söylediklerinize göre hareket etmeye devam edelim: Bu mantığınıza göre hükümetin yetkileri, konumu vs. sizden yüksek olduğuna göre siz de hükümeti eleştiremezsiniz. Buna bir çok örnek verilebilir ama anladığınızı düşünüyorum. Sizin burada yapmaya çalıştığınız şey tamamen bana ezik bir şekilde karşılık vermeye çalışmak.
Daha fazla konuşmayın bence zirâ konuştukça batıyorsunuz. İstediğiniz kadar da hatamı bulup bana alakasız yerlerden amaçsızca saldırmaya devam edebilirsiniz. Daha fazla cevap yazmamak için yazacaklarına peşinen cevabımı vereyim: Tamam, sen haklısın.
Benim kadar mükemmel günler dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ahahahahaha :D
sizin gibi formal olamayacağım ve üşenmeden yazıp beni önemsediğiniz için teşekkür ederim.
ben yüksek kişileri eleştirmekten bahsetmedim ama siz öyle anlamış olabilirsiniz güvenirseniz kendinize IQ yaparız yok güvenmezseniz 55-69 diyip olaya müdahil olmayın o rakamları silip eleştirin.
şimdi gelelim size bunları okuyanlar gerçekten gülücek ve korona günlerinde iyi oldu bu :D ayrıca (V)e olmaz ve olur
bende size sağlıklı günler dilerim 1030 kullanıcı ismi koyupta w10v yi beğenmeyen dostum kaldı ki beğenmeyebilirsin alınmam bunun için alınacak olsam buraya da bu konuyu açmam ve değerli görüşün ve güzel görüşlerin için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önemini alta belirtiniz aksi takdirde başkaları da bunu bilmeyip beğenmeye bilir :) noktalama işaretlerine çok dikkatliyseniz tercihinizi türkçe öğretmenliği konusunda yapmanız tercihimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
4 Karakter .com yerine 4 Harf .net alan adını tercih ederim.
Akılda kalıcı değil, okunuşu zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısınız hocam aldık işte değerlenir belki diye bir anlamı olmadan
belki yabancı olabilir diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına dikkat etmek Türkçe öğretmeni olmayı gerektirmez. Burası bir forum sitesi ve 40 yıllık arkadaşınızla konuşmadığınız için, hepsinin ötesinde kendinizi daha rahat ifade edebilmek için bunlara dikkat etmek önemlidir.
Ayrıca öneriniz için sağ olun ancak ben yazılım mühendisi olacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayırlı olsun hocam inşallah başarılı biri olursunuz ama size diyeceğim şu takıntı yapmayın.