Yaklaşık 3,5 ay önce birine iş vermiştim.Parasını da peşin ödedim.O aralar penguen çıktı şu var bu var dediler.İş gecikti,sonra siteyi açtılar ama hiçbir,ürün eklemediler.Konuştuğumuz şeyi yapamayacağını(kayıtları mevcuttur) para iadesi yapabileceklrini söylediler ben de kabul ettim.Hep bir mazeret sundu salladı.Neyse haziranın sonunda paranın yarısını ödedi.O forumda şikayet konusu açacaktım vazgeçtim bu yüzden,2 hafta civarı önce de bir kısmını daha ödedi.Şimdi 150 tl borcu kaldı.Msnlerime cevap yazmıyor.Boş boş yazıyorum konuşuyorum msnde kendi kendime.

Bu adam yüzlerce seo paketi satıyor,şirketi var.Ama hep sıkıntıdayım param yok ,alacağımı alamıyorum gibi mazeretler sunuyor.Son süreçte o forumdaki üyeliğim de gittiği için orda şikayet konusu açamıyorum.Bu arkadaş ta orda mod olmuş.

Oysa ki bu dönemde defalarca ihtiyacım olduğunu söyledim ama nafile.Hep salladı beni.En son 12 gün önce kolumdan ameliyat oldum.Bu durumlarda bile borcunu ödemedi.

Bu gün bilişim şubesini aradım.Dedim adam borcunu ödemiyor.Kanıtın ne dediler.Banka kayıtlarını msn konuşmalarını kendilerine iletebileceğimi söyledim.Msn konuşmaları ile oynanıp oynanmadığı sanırım tesbit edilebiliyormuş.Oynanmadıysa delil kabul ediliyormuş.

Sonra maliyede bir akrabam vardı onu aradım.Bu adam faturasız iş yapıyor.İnternetten satış yapıyor,vergi ödemiyor fatura kesmiyor en önemlisi de paramı vermiyor dedim.Son kez iste vermezse teftişe gideriz dedi.Yine o forumla ilgili sorular da sordu.

Derneği aradım,avukatla konuştum.Yardımcı oluruz dedi.Şimdi 150 tl için ortalığı karıştırayım mı onu düşünüyorum.Ama son zamanlarda yazılarıma cevap bile vermemesi beni çileden çıkardı.Ayrıca yukarda yazdıklarımı yaparsam o forumdaki ticaret yapan kişiler de zarar görecek.
Şimdi kara kara düşünüyorum ne yapmalıyım.