Merhaba,

Ben kendi çapımda minimal tişörtler tasarlayıp satışa çıkartmaya hazırlanıyorum. Bir tek kargo sorunum kaldı onu da çözmeme az kaldı tabi ek tavsiyeleriniz var ise seve seve alabilirim.

En başta bir şirketim yok şahıs yada normal bir şirketim bulunmuyor. Şu anda normal bir şekilde tasarlıyor ve insanların beğenisine sunuyorum. Geribildirimler şu anda olumlu seyrediyor ve özellikle satış talebi alıyorum. Ancak virüs hastalık derken bütün planlar ertelendi. Şimdi sizlerden öneri ve tavsiye alacağım sürece girdiğimi düşünüyorum. Şu anda hangi platformu kullansam hangi e-ticaret sistemi işime yarar bilemiyorum ancak woocommerce çok kafama yatıyor. Shopify da öyle ama trendyol hepsiburada gibi yerlerede ileride belki 1 yıl sonra girmeyi düşünüyorum. Şu anda sadece ve sadece uzun bir süre tişört satacağım. Sorularım şunlar :

1- Hangi kargo şirketini öneriyorsunuz? (Kargo bedeli tişört için ne kadar ucuz olursa bende insanlara o kadar indirimi satışlar yapabilirim ana önceliğim kardan ziyade uygun fiyata hizmet sunmak.
1a- Kargo bedeli 20-25 tl arasında geziyor internetten baktığımda. Sadece bir tişört için başka bir çaresi var mıdır ?
2- Hangi e-ticaret sistemini öneriyorsunuz ? (woocommerce,shopify vs.)
3- Kartlı ödemeyi kullanmam için iyzico dışında bir alternatif var mıdır ? (Ben papara düşündüm ama sizlerin önerisini dinlemek istiyorum. Tecrübeniz çok önemli benim için.)
4- Kapıda ödeme ile alakalı bilgi verebilecek var mı ? Nedir nasıl yapılır ?
5- Önüme çıkacak engeller, bunlara ithafen öneriniz veya tavsiyeniz nedir ? Nerede çok dikkat etmeliyim bu yollardan geçmiş olan sizleri dinlemek isterim. :confused:

Teşekkür ediyorum.