Php ile sayfalara şekil vermeyi biliyorsanız şu an anlatacaklarımı anlayıp uygulayabilirsiniz diye düşünüyorum. Şimdi bir tane bu görüntülemek istediğiniz php dosyanız bir tane de arka planda işlemleri yakalayacak olan x.php dosyamız olsun. Bu bootstrap tab düğmelerinin id değerleri olur, bu düğmelere tıklandığı zaman event i yakalayıp hangi düğmeye tıklandıysa o görevi yaptıracağız. Diyelim gün tabına tıklandı x.php dosyasına diyeceğiz ki sen günlere ait verileri yolla bana, ay tabına tıklandı ise yine aynı şekilde bana aylara ait 100 tane veri yolla. Bir tanesine örnek vereyim gerisini siz onun üzerinden yaparsınız. Sayfa İlk açıldığında active olacak tab ınıza direkt php ile 100 tane veriyi yüklüyorsunuz başta zaten. Diğer tabların içi boş olsun. İlk açıldığında gün tab ı aktif olsun ve 100 tane gün kaydı listelensin. Sonra hafta tab ının düğme id sine örnek veriyorum hafta değerini verin. O tab düğmesinin açtığı tab ekranının id sine de hafta_goster deyin, tabii çalışması için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekir orayı ayarlarsınız, id değerleri uyuşması için. Sonra jquery dosyasını çağırdınız kısımdan SONRA şu kodları yazmaya başlayın .

<script>
$(document.body).on("click",'#hafta', function () { //hafta düğmesine bastığımızda çalışacak işlemler
$.ajax({
url: 'x.php', // x.php dosyasına
method: 'POST', // POST metodu ile
data : {listele : 'hafta'}, // listele değeri hafta olan bir bilgi gönderioruz
beforeSend: function () {
//Eğer sayfaya veriler yüklenirken bir yükleniyor tarzı uyarı çıkarmak istiyorsanız buraya koldar yazabilirsiniz
//İstemezseniz de beforeSen fonksiyonun komple silin
},
success: function (response) {
$("#hafta_goster").html(response) // x.php dosyasından dönen değeri tab sisteminin hafta için olan kısmına yazdırıyoruz
}
})
});
</script>

x.php dosyasının içeriği de şöyle bir şey olsun

if (isset($_POST['listele'])) {
if ($_POST['listele'] == 'hafta') {
//Bütün bu kısımda 100 tane hafta kaydı oluşturacak kodları yazıp veri tabanından çekin ve echo ile ekrana yazdırın. ana sayfada normal listelermiş gibi
} elseif ($_POST['listele'] == 'ay') {
//Burada yıl tabı için aynı işlemleri yapın. ay değerini yakalamak için üstteki kodda olan data : {listele : 'hafta'}, kısmını data : {listele : 'ay'}, yapmanız yeterli
} elseif ($_POST['listele'] == 'yil') {
//diye devam ediyor
}
}