Teşekkür ederim,bilişim şubesi zaten o forumu takip ediyormuş.Ellerinde bilgiler var.Sanırım daha önce de o forumdan birini şikayet etmişler.O konuda sorun yok.İspatlanabilir.

Ulpianus adlı üyeden alıntı

Satışın gerçekleştiği mecra internet de olsa, yapılmakta olan iş ticari bir faaliyet ise, öncelikle bir vergi mükellefiyeti tesis ettirilmelidir. Dolayısıyla, vergi mükellefi olan satıcı, satışın gerçekleştirildiği alıcıya, KDV’yi de hesaplayarak fatura kesmelidir.

Bununla birlikte, uygulamada, kişinin kendi asıl faaliyeti dışındaki işleri, devamlılık arz etmemek koşuluyla, yılda bir kez ya da en fazla uzun aralarla iki kez yapıp bir gelir elde etmesi halinde bunun, arızi kazanç olarak nitelendirilebildiği görülmektedir. Bunun dışında, arızi olarak düşünülen faaliyetin birden çok kez ve ticari kazanç elde etmek amacıyla yapılması halinde, doğrudan ticari faaliyet sayılacağı ve bu faaliyetleri gerçekleştirenlerin elde edecekleri ticari kazançlarla ilgili vergi ve fatura kesme yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekeceği açıktır.
Eğer yaptığınız ticaretin süreklilik arz ettiğini kanıtlayabiliyor iseniz satıcı bu fiilinden sorumlu olacaktır. Ancak satıcının ticari faaliyeti süreklilik arz etmemekte ise vergi yükümlülüğü ve fatura kesme zorunluluğu yoktur.
Umarım yardımcı olmuşumdur.