AOrhan.com 2009 Aralık'ta açılmış olup öncesinde kişisel site gibi sonralarında yayınlanan tüm içeriğinin teknoloji olmasından dolayı kişisel teknoloji blogu olarak adlandırdığım blog sitesidir.

Geçen süre zarfında bir çok farklı ve sizlerden gelen istekler üzerine konulara değindik ve o konularda halen devam ediyorum.

Geçen süre zarfında üniversite bitmiş, yakında askerlik görevi için gidecek ve sonrasında gerçek iş hayatına atılacak olmam ve bu kadar emek ve bilgi paylaşılan bu sitenin gerek benimle gerekse ben olmaksızın hayatına devam ettirmesi ve buradaki arkadaşlara hem kendi deneyimlerimi hem de buradan edinecekleri çevre ile ilerleyen zamanlarda fayda sağlayacak bir yapıda yazarlık sitemi için çaba göstereceğim.

Bu blog sayesinde bir çok eş-dost,müşteri,kazanç vs. edindim. Blog yazmak tutkudur ve ben vaktim oldukça bunu devam ettireceğim. Bir çok blogcu arkadaşımız hevesleniyor ya da yazdıklarını duyuramıyor.

İşte bu sebeple yeni arayüzle beraber sürekli devam edecek bir ekip oluşturmak ve topluluk blogu haline getirmek istedim.

Belki ilerleyen zamanlarda kazançta elde edebilirler. ( şu dönemde garanti veremiyorum çünkü site geliri tasarım vs. gibi yerlere aktarılıyor.)

Blogun ismi kişisel diyenleriniz çıkacak lakin bu tarz örnekleri var ve aorhan.com bence artık bilinen bir isim oldu ve kişisel blog gibi durmuyor diye düşünüyorum. Burada tartıştık bu konuyu da...

Yabancı blog örneği: http://www.raywenderlich.com/about

İşte bende farklı konularda yazacak, bizleri yalnız bırakmayacak, şu anda 2016'ya kadar uzatılmış domainimizde :) yazarak hem yüzyüze vakit geçireceğimiz hem de beraber üstüne taş koyacağımız bu blogta çalışmak isteyen yazar arkadaşlar arıyorum.

Şu anda 1-2 kişi var. Ama kategorileri azalttık ve hepsinde uzman arkadaşları bekliyorum.

Amacımız " iPhonelarda youtube uygulaması kalkacak " haberleri değil; " iPhonelarda youtube uygulaması neden kalktı " tarzında farklı yazılar sunmak.

Zaten diğer başlığı yazacak onlarca, yüzlerce site ve blog var ;)

İşte bu tarz yazıları yazacak, bu arkadaşlara yakında duyuracağım blog yazarlığı hakkında eğitim tarzında çalışacağım arkadaşlar. Konu uzun oldu kusura bakmayın bu blogun önemini bilenler bilir :)

Ulaşmak isteyenler pm ile ya da site üzerinden ulaşabilir.

Şu şablona göre olursa daha çok sevinirim :)

NOT: Amaç gelir, hit vs. değil faydalı olmak, aradığını bulmak ve canı sıkıldığında vakit geçirebileceği bir blog elde etmektir.



Yukarıdaki butondan formu doldurup gönderebilirsiniz. Aramıza katılan arkadaşlarda yazarlar sayfasında görünmektedir.

http://www.aorhan.com/yazarlar