CezaLet adlı üyeden alıntı

2004ten beri oyunlar ile iç içeyim, bir sürü online oyunda üstün kabiliyet sahibiyim.
Wordpresste 2 yıllık geçmişim var entegre seviyesindeyim (öğreniyorum).
Yazılım konusunda ise Valid CSS dökebiliyorum (o kategoriden bunu anlıyorum).

Bu kategorilerde derin bilgiler paylaşabilirim, bir VPSye counter-strike server kurmayı anlatabilirim fakat buda size uymuyor sanırım. Yani benim konularım bu şekilde olur, dosyalar paylaşırım internette anlatımı belki 1 belki hiçbir yerde bulunmayan anlatımlar yapabilirim, çünkü zamanında bende döküman bulamadım ve deneyerek keşfettim hepsini..

Özet olarak: Şu çıktı, bu yayınlandı gibi konular ağırlıksız olmak üzere; Şu nasıl yapılır? Bu nasıl olur? Neden böyle yapılır? Yararı nedir? gibi konular ağırlıklı olmak üzere konu açabilirim. Buda size uymuyor sanırım... İsterseniz birden çok videolu anlatımlarım mevcut.

Tabii ki bunların yanında, Oyun alanında çok güncel bilgileri paylaşabilirim. Yakından takip ettiğim ve oynadığım popüler online oyunlar var.


Zaten nasıl yapılır kategorsi oluşturduk ve bayadır bu kategoride döküman oluşturacak tarzda konular giriyoruz. Yakında onlarda aktif görülecek ama temamız uyumlu değil şu anda. Şablona uygun atarsanız bende tek tek dönüş yapacağım sonrasında