İmkanlar dahilinde şuan telefonlar çekiyor. Işık mikrofon gibi ucuz ekipmanlar konusunda önerinizi alabilir miyiz?
abone olursanız çok mutlu oluruz.

Arkadaşlar 1.5k kişi bu içeriği ziyaret etmiş keşke abone olarak destek olsanız :))

Gelişim aşamalarımızı en azından para kazanmayı açana kadar buradan güncelleyeceğim umarım faydası olur.


https://www.youtube.com/channel/UCmFZ5y3lmt8Hb2VrRHB8hcA/

Güncelleme (22 nisan)
Videolar artık yatay ve mikrofon ile ses'i daha kaliteli bir hale getirdik. 43 abonemiz ve 12 saat izlenmeye ulaştık.

Güncelleme (2 mayıs)
Şuan 50 saat izlenme elde ettik ve 64 abonemiz var. Kanalın kalitesi ilk videolara göre artıyor ve kanalın nasıl içeriklere sahip olacağı netleşmeye başladı.

Güncelleme (12 mayıs)
100 saat izlenmeyi aştık. 80 Aboneye sahibiz. Işık için bir ürün sipariş verdik Ring light onunda incelemesini yazacağım 180₺'ye aldık. takipçi ve izlenme satın alma konusunda fikrimiz yoktu ama şuan almamaya karar verdik, çünkü youtube'de başarı elde etmek için sadık bir kitle oluşturmanız gerek sahte takipçiler ile bunu yapmak zor olacak.

Güncelleme (29 mayıs)
150 saat izlenme ve 100 aboneyi aştık. Ring light isimli ürünü aldık ama çok iyi değil. 96'lı Ulanzi led ışık daha iyi olabilir ya da led panelle yapılmış bir sistem.

Güncelleme (14 haziran)
200 saat izlenme 110 abone. İlk vlogumuzu çektik vlog çekim ve içerik olarak amatör olsa da niche bir kategoride aranan kelimelerde ulaşılabilir bir içerik. Merak edenler için => https://youtu.be/jVcSguOslKY
video için intro kötü, sessiz bölümler saçma, vs yorumlar geldi farkındayız kötü ve amatörce pek çok detay var ama gelişiyoruz. Şuan sadece mobilden edit yapıyoruz bir süre sonra envantere kamera, drone ve güzel bir bilgisayar sokma hedefimiz var o zaman daha kaliteli işler yapabiliriz. Vlog içeriğimiz 1 haftada 30 saati geçti ve uzun ömürlü bir içerik olacak gibi.


Güncelleme (19 haziran)
250 saat 120 abone. Son vlog çok izlendi ve izlenmeye devam ediyor. Bir kaç gün sonra yine bir vlog gelecek sonrasında yaklaşık 6 ay yokum konu güncellenmeyecek :)

Güncelleme (27 haziran)
300 saat ve 130 abone. yine bir kamplı Ankara içi vlog çektik ama yüklemesi çok zor oldu. ama sonunda yayınlayabildik. 2 ayda bu noktaya geldik. Sanırım 1 sene içinde yeni videolar ve eski videolar ile 4 bin saat izlenmeyi aşabileceğiz. Umarım öyle olur. https://youtu.be/PPtwMrwAQCU son videoyu izleyip yorum beğeni yaparsanız süper olur.


Güncelleme (24 temmuz)
1 ayda 200 saat izlenme almışız ve 20 abone video üretimi ben askerde olduğum için aksadı :( son videomuzu izlemenizi öneriyorum teşekkürler.

12 k görüntüleme | 500 saat izlenme 153 abone.

https://www.youtube.com/watch?v=4DQlZRL_xqY