Öncelikle hayırlı olsun, kardeşimiz gayet güzel anlatım yapıyor. Çekingenlik veya süreyi kullanamaması çok normal daha yolun çok başında benim nacizane bir kaç tane önerim olacak;

Öncelikli olarak ekipman eksikliğinden kaynaklı olarak youtube içeriği üretmek sizin için şu aşama da problem gibi duruyor.

Ve tam olarak kameraya hakimiyet sağlanmadığı için de youtube içeriklerinin geneline baktığımız zaman bir tık aşağıda kalıyor.

Youtube Türkiye şuan da çok farklı boyutlara taşındı, profesyonellik seviyesinde içerikler üretilmesi gerekiyor ne yazık ki.

Ama bu hiçbir zaman sizin heveslerinizi kırmasın. Benim size önerim; öncelikli olarak instagram üzerinizde ki kitlenizi besleyin, doyurun ve onların destekleri ile instagram da geniş kitlelere ulaşmaya çalışın.

Neden instagram diyorum? Çünkü topu topu 1 dakikalık bir süreniz olacak ve bu bir dakikalık sürede çok rahat bir şekilde konuşma metni hazırlamadan da video konusuna bağlı kalarak bilgi verebilir, makyaj yapabilir veya konsept neyse onu uygulayabilirsiniz.

Youtube'da yeni bir kitle yaratmaktansa var olan instagram kitleniz ile birlikte belli bir süre pişerek tabiri caizse "burası bize dar geldi, hadi youtube'a" demeniz sizlerin yararına olacaktır.

Bu süre zarfında edineceğiniz sponsor anlaşmaları ile birlikte de eksik ekipmanlarınızı tamamlayarak youtube platformuna daha rahat geçiş yapabilirsiniz.

Bol şans :)