Kakarotto adlı üyeden alıntı

1-) Benim önerim bu madde yönünde. Fakat şu ana kadar ne okuyacağına karar veremediysen, bu yıl sınava öylesine girecekmiş gibi bir havan olacak. Çünkü okula mı ağırlık vereceksin, dershaneye mi ? Meslek seçimi için, normalde geçen seneden itibaren çalışmalara başlaman ve bunu bir düzene koyman gerekirdi. Bu yıl dershaneye yazıl, dershane rehberliklerine git ve meslekler hakkında detaylı bir araştırma yap. Okula vereceğin önemi dershaneye ve testlere ver.

2-) Webmaster`a ilgi mi duyuyorsun? Webmasterlık`a ilgi duymalısın, Webmaster`a değil. Yanlış anlaşılabiliyor. :D Konuya dönersek; iki üç arkadaş demişsin peki bunların bilgi birikimi ne kadar ? Ne konularda "uzmanlar"? Kısacası bu iş yaş. Bu işi unut, aç kalırsın. Artık yerinden kalkan Webmaster oluyor çünkü.

3-) Hem Webmaster olmak, hem de üniversiteye hazırlanmak biraz sıkar. Hatta biraz değil bayağı bir sıkar. Hangi dilleri biliyorsun ? Bunları da bu sene mi öğreneceksin ? Kısacası ikisinden birisini seçeceksin.

4-) Futbol iyidir de, bunu bize danışmamalısın. Bir kulübün altyapısına falan yazılıp, onların seni test etmesini sağlamalısın. Malum her futbolu iyi olan kişi futbolcu olmuyor. :rolleyes:

Çok para kazanacağım meslek arıyorum dersen bence hiçbirine çalışma. Şimdiden gir herhangi bir işe, işinde yükselmeye çalış.

Bir yerde okumuştum, pilotların maaşları 20-30Bin TL arasında oynuyormuş. Bilmem anlatabildim mi? :rolleyes: (Pilot tanıdığım yok, soramadım. :D)

Biz Kakarotto hocam ile mesleğimizi kararlaştırdık zaten :D Pilot oluyoruz :))

Hocam hangi havayolu seninki? :p