-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba,
Kendimi geliştirmek adına basit orta düzeyde yazılımlar yapmak istiyorum ihtiyacınız olan yazılımlar var mı?
Ücretsiz olarak yapmak isterim tabi ki bilgim kadarıyla yapabilirim uçuk şeyler istemeyin lütfen, konu daha çok yazılım bilmeyip basit veya bir tık üstü ufak çaplı ihtiyaçları olanlar olabilir hem onlara yardımcı olmak istiyorum hem yaparken kendimi geliştirmek istiyorum.
Lütfen yapılmış projeler istemeyin atıyorum wordpress gibi bir blog alt yapısı varken blog projesi istemeyin örneğin yeterince açık olduğunu düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Edit: Şunu yapabilir misin diyip geçmeyin arkadaşlar müneccim değilim kafanızda ki ile sistemin nasıl çalıştığını bilmeyebilirim o yüzden bir isteğiniz varsa lütfen detay verirseniz ona göre yorum yapabilirim.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Api sistemlerine kafa vermeni öneriyorum bilgi gelişimin açık iken sıfırdan yazma ile alakalı bir script yapacaksan bu baştan aşağı api ile donatılmış bir script olmalı. Standart dediğin gibi blog veya basit veritabanı ile 2 veri alıp verme ekrana yazdırma gibi işlerle vakit kaybetmemen gerek.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
İ** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herhangi bir apide veya takıldığın bir yerde bana soru sorabilirsin whatsapp 05454362012
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İnstagramda bir sayfadan içeriği alıp kendi sayfamızda açıklama ile paylaşan bir bot olabilir. Kendi alanımda ise Userleri yükleyip takipçi ve beğeni olarak gönderebilen bir yazılım yapılabilir.
Günaydın bu arada basit mi PHP ile kendini geliştirmek ile alakalı mı bilmiyorum sadece aklıma geleni yazdım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Günaydın php bir soru cevap scripti olabilir örneğin ahmetesor.com gibi bu tarz pek svript yok
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
mesela ben bir yerden tek twit atmak isriyorum ama aynı anda Sisteme eklediğim tüm twitter hesabında aynı anda post olarak paylaşılsın isiyorum . resim video eklentisi dahil