@licasmedya cPanel hata ve mail engine hata loglarını kontrol et. Belki bir yerde takılıp sunucu içinde hata veriyor. Ssh ile giriş yapıp sunucu içinden dış dünyaya ping at. Bakalım cihaz dışarı çıkışları tam olarak açılmış mı.

emincan038 adlı üyeden alıntı

Aynı sorun bende de vardı ve hala devam ediyor çözüm için araştırdım ancak black-list girmiş ip adresim sebep buymuş. Henüz çözümüne bakamadım ama gun içerisinde bakacağım


IP adresinizin bir önemi yoksa bir gece cloud panelden yeni bir IP atayıp eskisini silebilir ve ilgili sunucuda barının alan adlarının DNS kayıtlarını güncelleyebilirsiniz. Blacklist'e alan listenin IP'yi kaldırmasını talep edip bekleme işlemi genelde çok uzun sürüyor.

robertokim adlı üyeden alıntı

Google sunucu üzerine mail desteklemiyor diye biliyorum. Sadece google suits kullanırsanız oluykrdu sanırım. Yani google ın kendi mail servisini kullanmalısınız. Yoksa sunucunuza mail sistemi kuramıyorsunuz. Yandex connect kurabilirsiniz.


Böyle bir kısıtlama yok gerekli kurulumlar sonrası (ekran kartı makineleri mining için kullanmak harici) istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.