Atassh adlı üyeden alıntı

Evet ama sizin siteden cidden eski ve seo açısından daha iyi bir site düşünün. Bunları bu konuda bahsettiğim hırsızlar için demiyorum ama. Sizden çaldığı anda içerik onun olur. Google botların sizin lehinize karar vereceğini hiç sanmıyorum. Daha çok o siteye güvenecekler ve yazıyı siz çalmış gibi olacaksınız ne kadar korkunç bir durum.

Bir tane forum vardı. Eski bir blogumda yayınladıklarımı ordada paylaşmaya çalışıyordum. Bir gün forumda bi yetkili yazının hepsini koymazsan yazılarını silerim dedi. Doğal olarak ben yazımdan biraz koyup kaynka gösteriyordum. O bana böyle birşey yapamayacağımı hepsini koymamı söyledi. Yoksa yazılarımı silermiş. Bende nolcak ki koyarım dedim sonra ne olacağını gördüm. İçeriğimiz kopyala yapıştır olarak görüldü ve filtreye girdik. Ondan sonra çık çıkabilirsen. Sanki ben forumdan yazı araklıyormuşum gibi algılandı. Normal ama forum hem benden eski hem benden iyi. Böyle bir durumda ben mi ondan yazı çalmış olabilirim o mu benden yazı çalmış olabilir?


Seni anlıyorum bende zamanında birçok önlem aldım ama önüne geçemiyorsun çalıyorlar.Bende usandım artık hiç takmıyorum google ilk indexse bakar.. ;)