Merhaba arkadaşım bende eticaret sektöründeyim ayakkabı üzerine satış yapıyorum ben kurumsal olarak hizmet vermekteyim firma üzerinden olduğu için dip fiyatları alıyorum. Birde kargo firmaların kafasına vur çok işlek semtte değilsen fiyatları az tutuyorlar. istanbul gibi yerde kargo firmaları çok indirim yapmıyorlar. Kargo firması hangisi dersen ben sürat kargo ile çalışıyorum ve memnunum bir kaç firmadan hariç bence büyük firmalara çok yanaşma sacma sapan ödemeler çıkartıyor. Birde kargoda çok sorun yaşadım onuda söylim dikkat et kargo firmalarında iki çeşit çari mevcut 1. kapıda ödeme 2. peşin ödeme carisi adamlara özellikle belirt bide mobil ödeme alanları ne kadar onuda öğren mobil alan kargo fiyatına ek ücret koyuyor örnek verim normal kargo anlaşman 15₺ ise 8 , 9₺ ekstradan koyuyorlar ona dikkat et ek olarak reklamlara çok dikkat et mantıklı reklam ve piksel yapmaya çalış instagram üzerindne çok sipariş duşuyor fakat etiketleri mantıklı şekilde yapman gererkiyor. benim siparişlerimin %30 instagram üzerinden geliyor. Birde kredi kartı anlaşman için komisyonculardan uzak dur komisyon oranları bu zamanda kayıt hemen yaptırman gerekiyor %1,20 lerde olması lazım. Ve şunu söylim firma vergi levhası olmadan eticaret yapmanı çok tavsiye etmen lazım