-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle mesaj atan fikirde bulunan herkese teşekkür ederim.
En kötü 10 yıllık bir blogum var :D İlk heves açtım kullandım güzel günlerde gördü ama sonra iş okul askerlik derken kaldı gitti geride kaldı. Tekrardan bu bloguma başlamak istiyorum ama nerden başlasam nerden tutsam diye fikirlerinizi bekliyorum.
İlk başlarda genelde sosyal medya ağırlıklı paylaşımlar falan yapıyordum sonra kaldı öyle.
ismi itibari ile eğitim üzerine birşeyler düşünüyorum aslında ama nasıl yapsam
webogrenci.blogspot.com
Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle site içinde popun şeklinde açılan sitelerin reklamını kaldır blog spot 6 ay dolunca adsense onayı veriyor ama tıklamalardan pek bir şey kazanamazsın. Bolca içerik girip alexa değerini düşür bir de para biriktir ve com uzantılı falan güzel bir site al, hosting lazım olursa bize facebook ve instagram dan ulaş, çevremizdeki arkadaşlar yardımcı olurlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
🔵www.isacoturoglu.com.tr
🔴www.ads.isacoturoglu.com.tr
🟢www.isacoturavm.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kral isacotur adamsın.
Metin ve İçerik Yazarı Stajyer | Alanadı Koleksiyoncusu | Blogger/Yardım Sever/Menfaatsiz Kişilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım daha beta aşamasında genel itibariyle güzel bir siteye benziyor gerekli eksiklikler söylenmiş zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa sayfayı sıfırdan oluşturmalısın çünkü çok fazla warez içerik bulunuyor sayfanda herşey yerli yersiz duruyor bir kategori yada alan belirlemelisin seo çalışmaları,anahtar kelime hedefi gibi belirli bir alana yönelmelisin. daha saymadığım bir çok eksik görüyorum şimdiden kolay gelsin.
isacotur gerekeni zaten anlatmış üstüne katarak gelişme sağlayabileceğine inanıyorum.
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com