sworks cevabınız çok yerinde olmuş hocam. Uyarınızdan sonra biraz daha ekleme yapmak istiyorum;

Odeaweb'i hosting konusunda bilemiyorum. Vds/vps sunucuları oldukça başarılı performans göstermişti. Özellikle teknik destek konusunda müthişler. Bu işlere yeni girenler için teknik desteğin muazzam bir öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Bu güne kadar sıkılmadan bıkmadan sorularıma cevap veren 3 adet firma oldu; Veridyen, odeaweb, güzel hosting. Tabi her şey destek sisteminden ibaret değil. Mesela gofast hosting ten hem vps hem hosting kullanma fırsatım oldu. Oldukça iyi bir performans gördük. Fakat destek sistemleri biraz ağır işlemekte.

Deneyimlerime dayanarak söylemek gerekirse fiyat/performans olarak; Türkiye lokasyon için Veridyen, avrupa (almanya) lokasyon için Gofast tercih ederim. Şimdi derseniz ki madem böyle neden odeaweb iyidir diyorsun? Odeaweb fiyat, performans, destek 3 lüsünü tutturmuş durumda. Fakat hosting kullanmadığım için çok detay vermem doğru olmaz. Eğer Vps/vds tercih edecek olsam odeaweb derim. Açıkçası sunucuları iyi olan bir firmanın hostinglerinin de oldukça performanslı olacağına eminim.