Arkadaşlar uzun bir süre siteme içerik girmedim son 1 haftadan beri sitem index almıyor.3 gün önce siteme içerik girmeye başladım.cache ile tarattım google botu en son 30 temmuz 2012 tarihinde siteme uğramış dün sabahta bir arkadaşın önerisi ile "google gibi getir" özelliğini kullanarak siteme google botu çağırdım ama halen index almadı.Sitemde mi bir problem var yoksa karalisteye filan mı alındım.
Site adresim : http://www.imturk.com ne yapmam gerekiyor günlük düzenli içerik girersem google botu tekrar siteme gelirmi?
sitenizde ban görünmüyor.bu script te seo konusunda sorun olduğunu duymuştum.her konu girdiğinizde sitemap güncellemesi yapın ve google a ping gönderin etkisini göreceksiniz
sitenizde ban görünmüyor.bu script te seo konusunda sorun olduğunu duymuştum.her konu girdiğinizde sitemap güncellemesi yapın ve google a ping gönderin etkisini göreceksiniz
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.bu dediklerinizi nasıl yapabilirim hocam ve başka önerileriniz var mı?
Sitenizle ilgili değişik birkaç öneride de ben bulunmak isterim.Seo önemlidir,ama kullandığımız yazılımın seoya uyumu daha önemlidir.
Siteniz kaynak kodlarında metalarla ilgili çok tekrar var.Açıklama,title,sayfa açıklaması olarak eklediğiniz açıklamalar,nerdeyse aynı.Her birini daha özgün tutardım ben olsam.Ayrıca description ile page topic kısmı birebir aynı.
Türkiye'nin En Büyük Haber,İş,Yaşam ve Eğlence Platformu
Meta taglarınızda abartılmış ölçüde design ile ilgili kelimeler ve link var.Eğer ücretli aldıysanız scripti bunları kaldırmalısınız.İlk defa bu kadar abartılı design ile ilgili bilgiler veren bir script görüyorum.
Yine meta tag kısmındaki nofollow tagının faydadan çok zarar gösterebileceğini düşünüyorum.
Sitenize düzenli olarak ping atmaya devam edin.Şu sıralar Google yeni algoritmasından dolayı dalgalanmalar olabiliyor.Mesela bazı konular indexlenir bazıları indexlenmez ya da hiçbiri indexlenmez.Siz bildiğiniz gibi devam edin.