-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar oturduğum yerde hatlar çok az çekiyor, hatta çekmiyor. bu superbox'ta 300ping 1 mb hız falan veriyor. Çıldıracağım.. bu işe bir hal çare ne yapabilirim? superboz wifi'de anten girişi var, iki tane de antenim var. takıyorum işlemiyor, acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum? bunun bir ayarı falan var mıdır?
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
müşteri hizmetlerini arayın, superbox sıkıntılı olabiliyor, hangi paketi kullanıyorsunuz
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhaba; Aynı sorun bende de vardı onlarca defa müşteri hizmetlerini aradım çözüm bulunamadı. Modemin şebekesini 3G'ye çektim şuanda takır takır kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
farklı farklı markaların 4.5 g sinyal güçlendirici cihazları var. bunları denediniz mi? Ben de denemedim ama böyle bir cihaz piyasada olduğuna göre işe yarıyor olabilir. Bilgisi olan varsa hepimize faydalı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım / Programlama
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kurulumu başka adreste yaptırdınız büyük ihtimalle. Müşteri hizmetleri çözüm bulamaz bu durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şebeke çekmiyorsa nasıl superbox werebiliyorlar ki cok saçma bişi kimileri almak için can atar vermezler şebeke cekmio diye kiminede çekmediği halde veriyorlar değişik bir durum.