duzur85 adlı üyeden alıntı

Hocam ben şahsen bayıldım.Tebrik ederim . Bu arada ayıp olmazsa hikaye özelliğini nasıl yaptın söyleyebilirmisin

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Biraz inceleme fırsatım oldu ve gayet başarılı buldum hocam yolunuz açık olsun. Ama yorum yapayım dedim girmişken ama yorum kısmında sıkıntı var galiba kontrol etmenizi öneririm.

Ayrıca konu içindeki emoji bırakma olayını nasıl yaptınız acaba merak ettim doğrusu çok da hoşuma gitti :D

duzur85 adlı üyeden alıntı

Güzel tema ben sevdim jannahı anımsatıyor ama daha sade

aispowrev adlı üyeden alıntı

SerkanDemirrr aynı temayı kullanıyoruz hocam :) duzur85 temanın özelliği.

merhabalar hepinize yorumunuz için teşekkür ederim :)
hikaye özelliği temadan kaynaklı arkadaşlar temanın kendi içinde olan bir şey :) emoji felan hepi temanın özelliği hocam geoit tema kullanıyoruz jannah temamızda mevcut :) ondada aynı özellikler var :) günde 6 özgün içerik girilmektedir ve sitedeki tüm bloglar %98 oranla hepsi özgün içeriktir :) beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim :)

uslanmaz91 adlı üyeden alıntı

Biraz inceleme fırsatım oldu ve gayet başarılı buldum hocam yolunuz açık olsun. Ama yorum yapayım dedim girmişken ama yorum kısmında sıkıntı var galiba kontrol etmenizi öneririm.

Ayrıca konu içindeki emoji bırakma olayını nasıl yaptınız acaba merak ettim doğrusu çok da hoşuma gitti :D

"yorum yapmak için : orda bi şey unutmuşuz :) onuda aktif hale getirdik hocam :=) " @uslanmaz91 yorum yapabilirsin :)

Mesaja gec döndüm kusura bakmayın :) hepinizi sevioruz :)

blogumuza editor / yazar da aranmaktadır dilerseniz radmin@blogseyir.com adresine mail göndermeniz yeterlidir :)