Blogger'dan Wordpress'e geçersin orası çok kolay ama geçtikten sonra link yapısında değişiklik olacaktır. Örneğin; Blogger linkin site adresinden sonra bu şekilde devam ederken /2020/04/kaspersky-security-cloud-free.html Wordpress'te kaspersky-security-cloud-free.html bu şekilde yapacaksın (bu link yapısını yine Blogger'daki gibi arşivli şekilde yapabiliyorsun ama bu seferde Wordpress'teki arşiv tarihini baz alacağı için /2020/04/kaspersky-security-cloud-free.html yerine atıyorum /2020/05/kaspersky-security-cloud-free.html Wordpress'e geçiş tarihin olarak gösterecek). Bu sorunu belki 301 yönlendirmesi gibi yönlendirmelerle giderebilirsin ama atıyorum 50 tane yazı linkini htaccess dosyası üzerinden yönlendirme yaparsan bu sefer SEO açısından sorun yaratabilir mi ondan çok emin değilim. Eğer güzel yerler elde etmeye başlamışsan bence Blogger'da devam et, sonuç olarak forumda birçok insan Blogger ile harikalar yaratıyor. Benim imzamdaki kişisel blogumda da Blogger kullanıyorum mesela. İlla ki geçmek istiyorum Wordpress'e diyorsan da geçmeden önce detaylı bir araştırma yap hatta kullanmadığın başka bir Blogger sitesi ile ilk denemelerini yap sonra ona göre karar ver geçersen neleri kaybedebileceğini net görmüş olursun. Site teması içinde https://smag-soratemplates.blogspot.com/ bu temayı önerebilirim benim hoşuma giden temalardan biridir.