Merhaba :)
Bu forum sitesine daha önce birçok kez ziyaret ettim ve en sonunda üye olmaya karar verdim.Üyeliğim kabul edildikten sonra bana bir mesaj geldi ve o mesajda forum kurallarını okudum.Okuduğum forum kurallarının 11. maddesinde şu yazıyordu;
11- Kendi sitesinin reklamını yapacak şekilde, hit veya backlink almak amaçlı mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Tespit edildiği taktirde süreli uzaklaştırma cezası uygulanır.
Amacım reklam yapmak falan değil.Yani maddi bir kazanç sağlamak değil.Aynı zamanda bu konuyu "Site Tanıtım" bölümünde açtığım ve açıklamada "Sitenizi bu bölümde site tanıtım konusu açarak tanıtabilir, görüş ve öneri alabilirsiniz." yazdığı için bir mahsur görmedim.
Blogger platformu üzerinden kurduğum bir web sitesi var.Sitenin kategorisi teknoloji,bilim,bilgisayar,yazılım,donanım,güvenlik,internet,android,yerli üretim,sinema,oyunlar alanlarında yaşanan güncel ve önemli gelişmeleri aktarma ve Windows 10 işletim sisteminde yaşanan yazılımsal sorunların analizi ve çözümü üzerine kuruludur.Aynı zamanda donanımsal sorunlarda ele alınmaktadır.Ek olarak birde teknolojik ürün (akıllı telefon,bilgisayar gibi),bilgisayar yazılımları ve oyun inceleme yayınları paylaşmaktayız.
Sizden ricam siteyi eleştirmeniz.Oradan bakınca,ziyaretçi gözüyle sitedeki eksiklikler nelerdir ? Sizden yapıcı eleştiri yapmanızı ve siteyi olumlu yada olumsuz eleştirmenizi istiyorum.Aynı zamanda birkaç makale okur (özellikler Sorunlar ve çözümler bölümünden) ve anlatım şeklimizin nasıl olduğunu değerlendirirseniz çok memnun olurum.
Site içerisindeki "Reklam ver" bölümü yapım aşamasındadır.Şuan için basit kod ve reklam yapma hizmetidir.Lütfen bu bilgi doğrultusunda reklam hizmetini değerlendirin.
Birde bu siteye uyumlu kişilerden oluşan bilgisayar mühendisliği,yönetim bilişim sistemleri,yazılım mühendisliği,elektrik-elektronik mühendisliği yada bilgisayarla haşır neşir olan,paylaşmayı seven,genç arkadaşları site yazarı olarak ekibime dahil etmek istiyorum.Maddi kazançtan çok kaliteli içerik üretmek isteyen herkesi beklerim.
Tabi ki bunu kimsenin üzerinden para kazanmak amacıyla yazmıyorum.Kimsenin hakkını yemem ama her zaman birinci önceliğim kalite ve özgün olmaktır.Eğer ilgilenen varsa sitenin "İletişim" bölümündeki "Yazarlık Başvurusu" sayfasına beklerim.
Sitenin adresi https://www.webdedestek.com 'dur.
Eğer bu konuyu açmakla bir hata yapmış veya kusur işlemişsem affola.Seviyeli bir üslup ile olumlu/olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.