Ben bilişimist host firması için bir şikayette bulunmak istedim. Verdikleri hizmette bir kusur yok. Üstelik çok ucuz bir fiyata host hizmeti veriyorlar. Örneğin aylık 4-5 liraya bir hosta girmiş oluyorsunuz. Büyük kalıcı oturaklı host ihtiyacı için sağlam bir yapı olmayabilir ama bir şeyler deneyecekseniz veya basit küçük bir hizmet için host lazımsa çok kullanışlı bir firma.
Ben 2 adet hizmet aldım deneme yaptım amacıma uygun olmadığını anlayıp çıktım. İsimleri başaka hosta taşıdım. Hostu durdurdum. Biri durdu ama biri durmadı. 30 gün geçince ödemen geldi demeye başladı. Kapatmak durdurmak mümkün olmadı. Kendilerine bildirdim. Bakalım ne olacak.
Ben 2 adet hizmet aldım deneme yaptım amacıma uygun olmadığını anlayıp çıktım. İsimleri başaka hosta taşıdım. Hostu durdurdum. Biri durdu ama biri durmadı. 30 gün geçince ödemen geldi demeye başladı. Kapatmak durdurmak mümkün olmadı. Kendilerine bildirdim. Bakalım ne olacak.
Hocam banka kartinizimi bagladiniz baglamadiysaniz siteye ödeme yapmazsaniz zaten onlar mecbur hostu iptal edicekler sizden israrla bir ücret alma gibi bir lüzumlari yok