Kardeşim kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez, konu sahibi bir program yapmış ve kullanıp kullanmamak sana ait, ha birde spin yaptığı zaman senin makaleni çalmış olmuyo zaten özgünleştirdiğinde kelimeler değişmiş oluyo :)
Maalesef dünyamız insanlara " kimseye karışmayın" başlığı altında aslında "hırsıza sessiz kal" düşüncesini bilinç altımıza yerleştiriyor.
Öncelikle elinizi vicdanınıza koyarak kelimelerin eş anlamalısının kullanılmasının hırsızlık olmadığı düşüncesini bırakın lütfen. Eğer hırsızlık değilse ben makalemin hiçbir programda kaynak gösterilmesini istemiyorum ve emin ol emek vererek makale yazan kimse istemez. Eğer bu kişi HIRSIZ değilse başkasının izni olmadan makalelerini hırsızlık programının herhangi bir kullanımına alet etmez ve kendisi makale oluşturan bir program yazar.(eğer mümkünse yada yiyorsa)
Sizin bakış açınızı bir örnekle anlatmak istiyorum:
Ben Wnaraci.com alan adını satın alıyorum ve "xbt8emre" adında kullanıcı adı alıp insanlara "banka soymak " pardon "soymak banka" düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorum.
Sizin yaptığınız yorum tam olarak bu yani açıkça kimi kandırmaya çalışıyorsunuz diyorum. Özellikle yıllardır öğretmenlerin öğrencilere dediği gibi "kendinizi kandırmayın" sözünü hatırlatmak istiyorum. Apaçık bir hırsızlık ve sadece kendinizi bunun masum bir proje olduğu yalanına inandırabilirsiniz.