Zaten biz ne desek boş isteyen yapacaktır.Google bu noktada bir çelişki görürse ki görmesi normaldir.301 kurallarını değişme yoluna gidecektir.Bu da webmasterlara ayrı bir zorluk getirir.
2. olarak bunun ticaretini yapan pr 10 link satan yüzlerce site var.Google buna önlem almıştır.O sitenin pr 10 site etkisi göstereceğine ihtimal vermiyorum
Ayrıca güncelleme öncesi p*** link satan bildiğim 4 site var.Ordaki sitelerde hiç faydası olmadığını söyleyebilirim.
2. olarak bunun ticaretini yapan pr 10 link satan yüzlerce site var.Google buna önlem almıştır.O sitenin pr 10 site etkisi göstereceğine ihtimal vermiyorum
Ayrıca güncelleme öncesi p*** link satan bildiğim 4 site var.Ordaki sitelerde hiç faydası olmadığını söyleyebilirim.
Şimdi PRli bir sitenin bize faydasını görmek için güncellemeyi beklemeliyiz sanırım öylede bişey var yoksa PR'nin faydasını nasıl anlayacağız? PR hite etki eden bir sistem değil diye biliyorum. daha çok kalite ve güvenilirlikle alakalı da fayda olarak üst sıralarda çıkma durumu biraz karmaşık orda. google aslında basit bir şekilde tespit edebilir bu tür siteleri. içerik yoksa nasıl hit olsun. hiti olmayan sitenin prsi nasıl yüksek olsun ya da nasıl yüksekte kalsın. sonuç olarak en temel kural ziyaretçinin seni sevmesi. sitede geçirilen ortalama süre. bunlar bana göre herşeyden önce geliyor. bu açıdan bu tür siteler çok kolay tespit edilebilmeli