Merhaba;
Takıldığım bir nokta hakkında sohbet tadında bir konu açmak istedim. Anlam veremediğim konu şu; Bazı forum kategorilerinde, "sitem çıkmıyor" - "anasayfam neden google'da yok" - "ekleyeli 14 gün oldu ama sonuçlarda yokum" ve ve ve benzeri bir sürü yardım başlığı ve konu içerikleri.
Gelelim takıldığım noktaya;
Ben hayatını arama motoru optimizasyonuna adamış biri olarak en azından yardım edebilir miyim, yol gösterebilir miyim, belki bir ipucu verebilirim niyetiyle konuya giriyorum. Konu sahibi arkadaşın mesleğinde SEO Expert ve türevi olan ne kadar meslek varsa yazıyor. Expert olan birinin bunu sorması garibime gidiyor.
Şimdi gelelim en tuhaf olana;
Yardım talep edilen ilgili siteye bakıyorum, "Hizmetlerimiz" diye bir sayfa gözüme takılıyor ve orada ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU yapıyoruz, sitenizi İLK SIRAYA GETİRİYORUZ gibi maddeler görüyorum.
Sizce bu alanda hizmet veren birinin, ilk paragrafımda belirtmiş olduğum başlıklarla konu açması normal mi? Beni kesinlikle yanlış anlamayın, kimseyi suçlamak ya da kimseyle olumsuz bir polemiğe girmek istemiyorum. Sadece sitem etmek istedim, konu başlığını hakaret olarak algılamayın. Sizlerde bu minvalde tartışmaya katılıp fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum...