Tema konusunu halledersin ancak içerik bakımından açık konuşmak gerekirse rezalet. 851x317 yapmak için kare resimleri bile sündürmüşsün, böyle olmaz. Örneğin serdar ortaç kapak fotoğrafları eklemişsin, hepsinin boyutu zorla büyütülmüş. Hele daha aşağıdaki Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafları kesinlikle şaka gibi. Sen bu resimleri kapak fotoğrafın yapar mıydın? Fotoğrafları kapak boyutuna ayarlamak için hepsini sündürmüşsün, bunun yerine kırp. 4:3 (kare) resimleri bu boyuta getirmek istiyorsan kenarlarını yumuşat ve ortala örneğin. Yanına belki bir yazı da yazabilirsin. Söz konusu 16:9 (dikdörtgen) resimlerse işin daha kolay. Resmin en can alıcı bölümünü ortalayıp kenarlarını vs kırp yada aspect ratio kuralıyla yeniden boyutlandır.

Bana sorarsan şuan için aldığın pagerank ve hiti haketmiyorsun, her gün yeni içerik ekleyeceğim diye resimlere eciş bücüş şekiller kazandırmak doğru değil.

Resimleri hallettikten sorna bir Facebook uygulaması yaparsan fotoğrafları beğenenler direk Facebook'a kapak fotoğrafı yapabilirler. Hem ziyaretçilerin işleri kolaylaşır hem de reklamın olur.