ben elle müdahaleden bahsetmedim. tutarsızlık var sonuçta google siteye girenin mesleğine ne yaptığına bakmıyor. bilim adamı veya ben. siteye giren orda kalıyor mu, sitede ne kadar kalıyor, sitede geziniyor mu, makalenin içindeki linklerden farklı makalelere gidiyor ve orda da kalıyor mu, sitede dolaşıyor mu, bi daha o siteye gidiyor mu... önemli olan bunlar. google bu ve bunun gibi değerlendirmeleri yaptıktan sonra o sitenin değerini ölçer, ölçmeli. o şekilde bahsettiğimiz normal prler verilir, verilmeli. kelime rekabetini katmıyorum elbette o çok büyük etken sıralamada. bu durumda haksız pr elde eden sitelerin ilk sırada , ilk sayfada yer alması şu an aklımda olan en mantıksız şey
googlea bildirme konusunda ise aynı görüşteyim ama konu dışı bir durum var ki googlea bildirim yapmak biraz zahmetli. form karman çorman ve uzun sürüyor. açıkcası benim yazılarımı çalan kişiyi bile bildirmeye üşendim diyebilirim.
googlea bildirme konusunda ise aynı görüşteyim ama konu dışı bir durum var ki googlea bildirim yapmak biraz zahmetli. form karman çorman ve uzun sürüyor. açıkcası benim yazılarımı çalan kişiyi bile bildirmeye üşendim diyebilirim.