Günde 2 milyondan fazla kişi google arama motoruna dizi izle veya film izle yazar.Eğer kullanıcılar o siteden memnunsa da google onları üst sıralara taşır.Pr değerine bağlamamak lazım her şeyi.
Diğer yandan burda ne sizin ne de benim sistemi tam olarak çözmemiz imkansız,cevap bulamadığımız gelişmeler olacaktır.Zaten herkes herşeyi bilse ne seo kalırdı ne de bu tip konular.
Elle müdahale google algoritmasına bir çalışanın müdahale etmesidir.Bu o site için iyi olabilir kötü olabilir.Garanti bankası ve müşterileri için iyi bir gelişme olurken.Bir zararlı yazılım ya da paralı link alan-satan site için kötü olabilir.Mantık burda aynıdır ve müdahale vardır algoritmaya.Çünkü botlar herşeyi çözemez.
ben prsi yüksek hiti düşük olan sitelerde yazılan yazıların ilk sayfada çıkmasını normal karşılamanıza şaşırdım ve onu mantıksız görüyorum. yoksa burda tartıştığımız pr nin dağıtımında çok saçma şeylerde olduğu ve tam bir mantık oturtulamadığı. ne kadar bir sistemi olsada istisnalar uzun zamandır ortaya çıkmaya devam ediyor. istisnalardan kastım değersiz olmasına ve hiçbirşey yapmamasına rağmen bazı sitelerin prlerinin aniden fırlaması.
elle müdahale demiyorum ben ona, o ayrı ve bana göre de çok doğru bir google mantığı diyorum.
konu pr olduğu için seo ile ilgili diğer bahsettiğiniz 200 kriteri yok saydım. Yani kısaca demek istediğim pr nin sıralamaya etki etmesinin doğru olmadığı. daha doğrusu konu başında bahsettiğiniz yöntemle elde edilen pr nin sıralamaya etki etmesinin yanlış olduğu. bu açıdan tespitinin botlarla bile kolayca yapılabileceğinden bahsediyorum. hit yok, gelende sitede kalmıyor ama pr 7!? burda bir tutarsızlık var diyorum. bu açıdan bu tutarsızlık kullanılarak tespit kolay olur diyorum ben sadece. tespit kolay olunca bu sitelerin ömrü kısa olur.
elle müdahale demiyorum ben ona, o ayrı ve bana göre de çok doğru bir google mantığı diyorum.
konu pr olduğu için seo ile ilgili diğer bahsettiğiniz 200 kriteri yok saydım. Yani kısaca demek istediğim pr nin sıralamaya etki etmesinin doğru olmadığı. daha doğrusu konu başında bahsettiğiniz yöntemle elde edilen pr nin sıralamaya etki etmesinin yanlış olduğu. bu açıdan tespitinin botlarla bile kolayca yapılabileceğinden bahsediyorum. hit yok, gelende sitede kalmıyor ama pr 7!? burda bir tutarsızlık var diyorum. bu açıdan bu tutarsızlık kullanılarak tespit kolay olur diyorum ben sadece. tespit kolay olunca bu sitelerin ömrü kısa olur.