O konuda bir bilgim yok,ama bildiğim 4 pr 10 sitenin normal sitelerden farkı yok.Belki bu konuyu biraz daha araştırmak lazım.Bu şekilde fikir alışverişleri ile kimbilir iyi bir yere varırız.
4 sitede toplam 200 link var.Adam site başı 50 adet link almış.Tanıtım yazısı satıyor ek olarak.Yani ciddi paralar kazanan biri.Umarım para verenlere ufak ta olsa katkısı olur.Sonuçta başka bir webmasterın mağdur olması bizi de üzecektir.
4 sitede toplam 200 link var.Adam site başı 50 adet link almış.Tanıtım yazısı satıyor ek olarak.Yani ciddi paralar kazanan biri.Umarım para verenlere ufak ta olsa katkısı olur.Sonuçta başka bir webmasterın mağdur olması bizi de üzecektir.
tartışma için teşekürler. ben tartışmanın en başından beri faydası olacağını savundum ama burdaki faydadan kastım link alan sitelerin pr değerinin artmasıdır. sitenin sıralamada üste çıkması ya da hitinin artması kesinlikle imkansız. pr nin hit getirmediğini zaten söyledim. pr değeri dışında bu site kesinlikle link alana fayda getirmez. sadece pr artar ki bana göre benim siteme hiç bir katkısı yok.