Site adresi: pm ile verilecektir
Fiyat : 750 tl
Sitenin aylık getirisi:1-3 tl
Sitenin açılış tarihi:19.01.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir:Finans, borsa, Kripto
Günlük hit sayısı: 1-10Ziyaretçi kaynağı:Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm İçerik
Hosting dahil midir:1-2 ay idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet - Wordpress Birfinans premium tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Bilinen Yok
Domain: Natro
Site iki kelimeden oluşuyor. Net uzantılı. Anahtar kelime sadece domain en az 1000 tl değerinde. Aşağıdaki görselde sitenin aylık aranma tbm oranları ne kadar iyi olduğu görülüyor. Rekabet oldukça düşük. Finans konusunda uzman kişilerin bunu kaçırmayacağını düşünüyorum. Siteyi kurduğum gibi özgün 20 makale ekledim domain onaylanınca bıraktım ilerleyen süreçte veri girişi yaparım diye ama ilgilenemedim. Hatta forumda belki para ile birilerine içerik ekletirim diye konu da açtım, maliyetli olunca uğraşmak istemedim. Domain daha yeni, alan arkadaş biraz da seo çalışması yatırırsa Iyi bir kazanç elde edeceğine inanıyorum.
Tema premium birfinans teması, dahili botlar ile güncel kredi oranlarını da çekiyor kullanıcı alacağı tutarı ve vadesini seçinde tüm bankaların kredi oranları otomatik hesaplanıp gösteriliyor.
NOT:ADSENSE SATILIK DEGILDIR. ONA BAGLI SITELERIM MEVCUT OLDUĞU ICIN ADSENS DAHIL DEGIL. YENI ONAY IÇIN 24 SAAT SÜRMEZ.