-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Umarım konu doğru yerdedir. Benim full program,apk oyun işletim sistemi vb içeriklerine sahip bir indirme sitem var. Bunun yanı sıra teknolojiyle ilgili haberlerde paylaşıyorum yalnız google adsensenin w a r e z sitelere reklam vermediğini öğrendim. Sitemdeki bütün reklam alanları boş yani. Sizce nereden ve nasıl reklamlar alabilirim ? Daha 1 aylık bir site. Şu an reklam olmasa dahi olur ama ilerleyen zamanlarda ne yapacağım ? Ayrıca gayet kaliteli içerikler paylaştığımdan ve SEO işini düzgün bir şekilde halletiğimden yakın zamanda iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok mu yardımcı olacak kimse ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adsense olmuyorsa, adsense alternatiflerini deneyebilirsin. Ayrıca indirme sitesi olduğu için link kısaltma muhabbeti ile de çalışabilirsin. Siten hit alıyorsa diğer oyun siteleri veya senin sitenin konusu neyse o kategoriye ait diğer siteler ile anlaşabilirsin. Veya site bulamıyorsan sosyal medya hesapları da olabilir. Seçenek çok. Sen yeter ki dene. Başarılı olma garantisi yok ama en azından çaba göster.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir çok platformda ödeme aldıklarına dair kanıt atmışlar, kullanma fırsatım olmadı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunlar için herhangi bir kısıtlama yok diye biliyorum, paylaştığım linkte detaylı anlatmış ordan bakabilirsin