ciplakyazar blogunuzu başarılı buldum, güzel yazılarınız var takip edeceğim sizi :)

Konuya çok vakıf olmamakla beraber reklam konusunda sanki nokta atışı yapmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Benim size nacizane tavsiyem; Örnek olarak "hikayeler" kategorisine günde 200 hit geliyor diyelim. Yüzlerce yayınevi/kitabevi var. En büyüklerinden başlayarak hepsine, günlük veya aylık hit sayısı, hemen çıkma oranı, alexa sıralaması vs gibi verilerin olduğu güzel bir sunum hazırlayarak sponsor olmak istemez misiniz? diye sorabilirsiniz... Aynı şekilde "sinemaskop" kategorisi için büyük sitelere (beyazperde vs) teklif sunabilirsiniz, keza biraz geliştirildiği zaman "rüya günlükleri" kategorisi için yine büyük siteler ile görüşebilirsiniz... Geri dönüş olursa şayet kategori sponsoru adı altında o kategoride yayınlanan yazıların içine belki banner veya link çıkışı şeklinde tanıtım/reklamlarını yaparsınız...

Rakam olarak abartıya kaçmayın ki devamlılık olsun, amatör olduğunuzu söylemekten çekinmeyin, 2016'dan bu yana sitenizin geliştiğini gösterin, daha da gelişeceğini hissettirin... Özellikle kitabevi/yayınevi sektöründen geri dönüş olacağını düşünüyorum...

Kaleminiz sağlam yazın güzel bir şeyler :) umarım istediğiniz yönde ilerlersiniz. Başarılar diliyorum...