-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 1 - 1,5 aydır sürekli siteme içerik giriyorum fakat bu içeriklerin index alıp almadığını kontrol ettiğimde en son 1 haftalık yazının google de index aldığını gözlemledim, bunu nasıl çözebilirim?, index hızını nasıl arttırabilirim ?
Seo eklentisi olarak yoast seo yu kullanıyorum site haritası olarak ise yoast seoyu o konuda beğenmediğim için Google XML Sitemaps eklentisini kullanıyorum. Eklenti içerisinde herhangi bir hata mı yapıyorum acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eklenti içerisinde bir hata yoktur. Google döviz yüzünden indexlemiyor. Çünkü çalışanlar evde olduğu için indexleme yapamıyorlar el ile bu aralar beklemen lazım sabir etmen lazım el ile indexletebilirsin günde 5 tane 3 4 günde indexlenebilir. Normalde benim sitemde kendisi indexlemiyor. El ile girdiğimde 3 4 gün sonra indexleniyor bende
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast seo kullanıyorsanız harice Google XML Sitemaps eklentisine ihtiyacınız yok. Sİteye yük olur sadece.
Site adresini de paylaşırsanız bir bakalım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam dizine manuel ekleme talebınde bulunun. Bende çogu zaman oyle yapıyorum . Şuan Google yapay zeka tarafından yönetılıyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google örnek sitemap var indir düzenle dene bakalım
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
virüs sebebiyle google hizmetlerinde aksamalar var
www.burakorganizasyon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Neden her gün içerik giriyorsunuz? Haber sitesi yönetmediğinizi düşünerek soruyorum bunu.
Google asla bizden her gün içerik girmemizi istemez, öncelikle bunu bir aklımızda tutmalıyız.
İçeriklerimizi Google amca için değil ziyaretçiler için hazırlamalıyız. Nihayetinde ziyaretçiler sizi beğenirse sitede kalma oranı yükselmeye başlar ve eğer sosyal medyada etkinseniz zaten bir kitleniz oluşacağı için zamanla sıralamalarda yükselirsiniz.
Şimdi, neden ilk soruyu sorduğumu düşünüyorsunuzdur.
Daima kendi alanınızda en kaliteli içeriği yazmaya odaklanın; her gün içerik girmeye değil. Eğer bunda başarılı olabilirseniz zaten içerikler kısa sürede index alır.
2 gün içerik girmediği için sıralama kaybedeceğini söyleyen biri olmuştu bana ve seo da uzman olduğunu belirten biriydi. Maalesef saçmalığın daniskasıdır. Asla böyle bir kural yoktur Google açısından.
Mesela Wordpress konusunda yazılar yazan bir blog yazarı vardır; wpmavi. Son derece başarılıdır. Dikkat ederseniz her gün içerik girmiyor :) O zaman wpmavi sıralamalarda yok olmalıydı her gün içerik girilmesini iddia edenler nedeni ile :)
Bu konuyu biraz uzattım, farkındayım. Ancak sürekli aynı başlıkla konular açıldığına denk geliyorum. Az sabırlı olmamız gerekiyor.
Kısacası; içeriğinize güveniyorsanız indexlenmesini bekleyin.
Çok yazmak değil, az ama kaliteli yazmak her zaman en idealidir. Aksi takdirde site zamanla çöplüğe dönecektir.
Zaten siteniz zamanla faydalı kaynak olarak algılandığında yazılar çok kısa sürede index alacaktır, bundan emin olabilirsiniz.
İyi forumlar herkese.
Not: Yoast seo kullanıyorsanız yoast site haritasını kullanın. Eğer Yoast dan memnun değilseniz (daha fazla emek verirsiniz) Rankmath kullanın.