Merhabalar
Kısa süre önce bir arkadaş yapmış kendisinden satın aldım siteyi , biraz reklam ile satış yaptım ama tedarikçi konusunda bilgiler verilecektir , çok kazanç elde edersiniz .
Oyun içi bir bot'un lisansının satışı yapılmaktadır . Bot 10 senelik tek kalemdir. Hiç bitmeyecek bir iştir , isterseniz farklı lisans eklemesi de yapıp satabilirsiniz.
Sistem wordpress ile kuruldu , otomatik ödeme sistemi weepay pos entegrasyonu vardır , weepay şirket olmadan bireysel pos sistemidir, alıcı kişi kayıt olarak hemen kendi üstüne geçirebilir .
Sistem herşeyiyle otomatiktir , lisansları ekleyin ve otomatik kullanıcı satış sonrası otomatik hesabım kısmında verir .
Tema lisansı vardır , sınır yoktur ömür boyu .
Tema sıfırdan hazırlanmıştır , otomatik ödeme sistemi destek sistemi , fatura bilgisi otomatik kullanıcının mailine gönderilir .
Siz hiç birşey ile uğraşmayacaksınız herşeyi sistem yapmaktadır .
Tek yapmanız gereken lisans alıp eklemek olucak .
Site adı : PM ( JENERİK .ORG)
Site satış : 5 günde 250 TL satış yapıldı - 50 tl kar edildi . ( Lisans tedarikçisini buldum ama iş için bütçem olmadığından alamadım ) tek tek başka sitelerden az karlı şekilde satış yaptım bu yüzden .
Günlük ziyaretçi : 50 - 150 ( günlük 8 tl instagram reklamı ) ve google ziyaretçi
Fiyat : 500 TL
Sadece ciddi alıcılara site adresi verilecektir .
Elimden geldiğince anlattım sistemi , alan kişi kazanacaktır , şu an sağlık problemlerinden vermek durumundayım .
Domain süresi 12 ay daha mevcuttur , domain jeneriktir ( da 3 pa 7 ) alexa rank 8,413,795
Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişime geçsin , meraklı kişilere site adresi verilmeyecektir .
İletişim : 0542 279 90 06